כל מה שאת חושבת שאת יודעת על "עוגות של בית"
עומד להשתנות לתמיד:
בסתיו הקרוב המטבח שלך עומד להתמלא
בעוגות ספוג רכות וקפיציות
שמתנשאות לגובה בלתי אפשרי,
בבחושות עסיסיות ולחות שמתפרקות לך מיד בפה
בבראוניז שחומים עם קרום מתפצפץ ופנים צפוף ושוקולדי,
וברולדות שכל ביס מהן נמס לך על הלשון וסוחף אותך בחזרה לילדות
בואי, שתינו יודעות שזה מה שעובר לך בראש כרגע.
אלו העוגות הכי פשוטות וקלות!
מערבבים הכל בקערה אחת, שופכים לתבנית אינגליש קייק ויש עוגה,
לא ככה?
אז קבלי תזכורת קטנה:
האם חשבת שקל להכין אותן,
גם כשניסית להכין רולדה והיא נקרעה לך באמצע הגלגול?
ובמקום ספירלה יפה ואסטטית באמצע קיבלת בלגאן?
האם חשבת שזה קל כשניסית להכין עוגת שיש,
וכשפרסת אותה גילית שכל השוקולד נפל למטה ולא התערבב עם הוניל?
ושניסית להכין עוגת תפוזים גבוהה
וכשהוצאת אותה מהתנור חצי צנח למטה, רבע גלש החוצה ורבע נדבק לתבנית?
וכשכל הבחושות שלך יצאו דחוסות ויבשות רצח,
והבראוניז שלך יצאו סתם עוגה ולא שוקולדיים בכלל,
חשבת שזה קל?
או שרצית לתלוש שיערות ולא הבנת למה אפילו העוגות הכי פשוטות לא יוצאות לך מושלם?
עכשיו אני חס וחלילה לא מנסה להוריד לך כאן או לבאס.
רק מנסה להזכיר לך את מה שאנשים אוהבים לשכוח -
גם בעוגות של בית יש רמות ביצוע
יש חובבני, ויש רמה של קונדיטוריה.
ואני כאן כדי להביא את עוגות הבית שלך לרמה של אומנות.
אבל רגע לפני זה,
בואי נכיר:
אני אורי שניידר
מנהלת קהילה של 43K עוקבים באינסטגרם
יכול להיות שיצא לך להיתקל בסרטונים שלי ברשת...
יש לי בית ספר דיגיטלי לקונדיטוריה ולעיצוב עוגות
שמונה כרגע כ-8000 תלמידות ותלמידים
אבל אני רוצה שנייה לקחת אותך ממש ממש אחורה
לכמה זיכרונות מהילדות.
תביני, כמו כולנו, יצא לי לטעום בילדות מלא עוגות "של בית"
בדרך כלל בימי הולדת או בשבת.
ואני זוכרת שממש הציקה לי המחשבה הזו:
למה לפעמים העוגה נורא טעימה, ולפעמים לא???
אל תצחקי! נשבעת לך שזה משהו שבאמת הטריד אותי בגילאי 10-15.
כי לפעמים פרסו עוגה ואני פשוט רציתי ממנה עוד ועוד ועוד...
ולפעמים הביאו עוגת שוקולד אחרת אבל היא הייתה ממש סתם.
למה יש כל כך הרבה הבדל בין עוגת שוקולד לעוגת שוקולד????
היו צריכות לעבור יותר מ-20 שנה עד שהתגלגלתי לעולם הקונדיטוריה
והיום אני סוף סוף יודעת את התשובה!
ואני בטוחה שזה מסקרן גם אתכם!
כי אני יכולה להביא לכם 3 מתכונים שונים של עוגת שוקולד
איך תדעו איזה עוגה להכין כדי שתהיה בול הטעם שלכם?????
ובדיוק עכשיו שניה לפני שמתחיל הסתיו
כשהבית מתמלא בניחוחות של עוגה אפויה בתנור
והקומקום רותח עם מים חמים לתה
אני גאה להציג בפנייך -
סדנה דיגיטלית לצפייה במחשב או בטלפון,
שתלמד אותך את כל מה שצריך לדעת כדי להוציא מהתנור שלך עוגות ביתיות חלומיות!
ומה מחכה לך בפנים?
פרק הבחושות
תגלי מה הופך בחושה לעסיסית ולחה,
בניגוד לעוגה סתמית, חונקת ויבשה.
האם יש כמה סוגים של בחושות? (ברור!)
מה ההבדלים ביניהם?
וכמובן שבחרתי עבורך את 8 הבחושות הכי אהובות ופופולאריות בארץ -
עוגת שוקולד, וניל שוקוצ'יפס, עוגת מייפל, עוגת גזר, עוגת בננות, ועוד ועוד...
ולכולן תלמדי לתת פרנזטציה ועיצוב של מיליון דולר!
פרק עוגות הספוג
תביני מה ההבדל בין עוגה בחושה לספוג
(יש המון הבדלים! אפילו משתמשים בתבניות שונות)
ואיך מוציאים תחת ידייך עוגות בגובה מעורר קנאה,
רכות וקפיציות כמו כרית, שקופצות חזרה אחרי שמנסים למעוך אותן
תלמדי להכין עוגת ספוג תפוזים, ספוג שיש, ספוג דבש...
ועוד מלא טעמים וגיוונים נוספים!
פרק הרולדות
הפרק הזה יכניס לחייך רולדות מושלמות וגמישות שמתגלגלות יפה ולא נקרעות
תחזרי 20 שנה אחורה לזיכרונות מתוקים של רולדת וניל עם ריבה וקצפת,
רולדת שוקולד עם ציפוי קראנצ'י,
ורולדת קינמון עם שקדים ותפוחים...
וגם כאן - עוד המון טעמים וגיוונים
וביננו, העוגות האלה יפות אפילו בתור עוגות חג!
פרק הבראוניז
ברוכה הבאה לפרק המושחת!
נבין מה הופך בראוניז לכל כך שונים במרקם מעוגות בחושות או עוגות ספוג.
תגלי גם מה הטעות הכי נפוצה שעושים בבראוניז
ותכיני בראוניז קלאסיים, בלונדיז, וגם...
פיסטוקיז! שזה השם שהמצאתי לבראוניז 100% פיסטוק
נו מה נראה לך שזה הכל???
יש לנו גם בונוסים!!!
ואני אתחיל מהבונוס הראשון והמדהים הזה -
שיעור מיוחד והיסטרי של שתי עוגות ראווה לראש השנה!
ביננו - ראש השנה זה חג של שתי עוגות:
עוגת דבש ועוגת תפוחים!
ולכן בניתי לך הדרכה לשתי עוגות מפוארות ומרשימות
על בסיס העוגות הפשוטות האלה!
שתיהן לא רק יפות ומרהיבות אלא גם יקחו אתכן ישר לטיול מתוק של זיכרונות ילדות!
תמיכה צמודה עד להצלחה!
לכל סדנה שלי יש קבוצת פייסבוק לתמיכה ושאלות עם מענה יומיומי,
קבוצת וואטסאפ חברתית באווירה כיפית ותומכת,
וגם נציגת שירות במייל עם מענה לבעיות טכניות.
את מקבלת את המעטפת המושלמת ולכל דבר שאת צריכה תמיד יש מענה.
גישה ללא הגבלה
הסדנה פתוחה לך לתמיד!
הסרטונים והמתכונים יכולים ללוות אותך שנים קדימה,
ואת יכולה לצפות בהם מתי שבא לך, כמה שבא לך
וכך אין שום צורך לשנן או לזכור או לכתוב לעצמך בצד כלום.
חוברות מתכונים מטורפות
החוברות שלי הולכות לעשות לך חיים קלים ומתוקים!
מקווה שאת מוכנה לזה:
יש לך טבלאות המרה של כל מתכוני העוגות לכל תבנית אפשרית!
ככה שאין יותר צורך לשאול ״ומה אם אני רוצה לעשות עוגה בגודל אחר??״
שיעורים חדשים מתעדכנים ללא עלות
אני אוהבת להוסיף מידי פעם שיעורי בונוס על בסיס בקשות של תלמידות
או לפי טרנדים חדשים.
אם כבר רכשת את הסדנה -
תקבלי את כל השיעורים החדשים שמצטרפים תמיד בחינם.
אז כמה עולה להצטרף לסדנה "בוחשים חלומות"?
בסדנה הזו יש את כל מה שאת צריכה כדי למלא את הבית שלך
בניחוחות מתוקים של בחושות לחות ומושלמות, עוגות ספוג גבוהות ורכות,
רולדות נוסטלגיות ובראוניז נימוחים
והכל בביצוע ברמה הכי גבוהה שיש.
את הולכת לצלול לתוך התיאוריה מאחורי העוגות ולהבין בדיוק מה ההבדלים ביניהן!
אלו הולכים להיות השיעורים הכי מעניינים שיש לכל חובבת אפייה!
את מקבלת סרטונים מדוייקים ומפורטים של כל שלב ושלב,
חומר תיאורטי והסברים מעמיקים,
וגם אם נתקלת בבעיות יש לך תמיכה עוטפת מכל כיוון.
השווי של גישה לכל החומרים, הסרטונים, המתכונים וקבוצות התמיכה הסגורות הוא
487 ש"ח
אבל זה לא המחיר שאת הולכת לשלם היום!
כי הסדנה הזו היא הרבה יותר מהדרכה לעוגות שתכיני לבית.
כל העוגות שהכנסתי לסדנה יכולות להניב לך הכנסה מהצד
לקוחות אוהבים לקנות אותן לקראת הסופ"ש, כחלק ממארזים לסוף צום יום כיפור, או כחלק מארזים מתוקים לחגים
ואני רוצה להעניק לך את היכולת להתפרנס ממה שתלמדי להכין
ולכן הפכתי את המחיר לנגיש יותר לכל בחורה בארץ -
487 ש"ח
287 ש"ח
אבל חכי! זה לא הסוף
הסדנה כרגע בתקופת השקה לקראת חגי תשרי ולכן יש לך הנחה נוספת ומוגזמת במיוחד!!!
בגלל שהסדנה בתקופת השקה -
287 ש"ח
147 ש"ח!!!!!!!!!
והמחיר המצחיק הזה זמין כל עוד השעון עדיין לא הגיע לאפס
אז הכניסי את הפרטים שלך כדי להצטרף לפני שהשעון הזה נעצר:
יש לך עוד שאלות?
הסדנה פרונטלית או דיגיטלית? זה אומר שזה ב-ZOOM?
הסדנה דיגיטלית ומוקלטת מראש. זה אומר שאת לא צריכה להתכונן לזמן מסויים ואז להתחבר לזום. לא לא.
את יכולה להיכנס לשיעורים מתי שאת רוצה וכמה שאת רוצה, ללא הגבלה.
איך מקבלים את הסדנה?
בזמן הרכישה תתבקשי להקליד כתובת מייל.
כמה דקות לאחר הרכישה, ישלח אלייך מייל עם קישור לאתר הסדנה.
במידה ולא קיבלת את הקישור, יש ליצור קשר במייל ori.schneider@gmail.com והבעיה תטופל.
איך מצטרפים לקבוצת התמיכה?
בסיום הרכישה יופיע על המסך קישור שמזמין אותך להגיש בקשת כניסה לקבוצת הפייסבוק של הסדנה.
הקבוצה סגורה, ויאושרו בה רק תלמידי התכנית.
אפשר באמת ללמוד להכין עוגות באינטרנט? לא חייבים להתנסות פרונטלית?
להיפך! אחרי סדנה פרונטלית נוטים לשכוח את הטכניקות אם לא מתרגלים.
בסדנה דיגיטלית אפשר לחזור לסרטונים שוב ושוב, וכך לא שוכחים כלום אף פעם.
הסרטונים מצולמים בתקריב כדי שתוכלי להבחין במרקמים, באופן האחיזה של הציוד, וכך ליישם ולהצליח.
אין לי ניסיון בכלל באפייה. האם אצליח?
אני מלמדת הכל בסדנה ממש מהבסיס. אם תעקבי אחרי ההוראות, אין סיבה שלא תצליחי!
בנוסף, עוגות ביתיות הן מקום מצויין להתחיל בו כי הן קלות יותר מקינוחים אחרים!
האם אצטרך להשקיע הרבה כסף על ציוד עבור הסדנה?
אם את כבר עובדת בתחום העוגות, כנראה שיש לך בבית את רוב מה שצריך.
אם את חדשה בתחום, תצטרכי לקנות קצת ציוד (בעיקר תבניות)
הכנתי לך רשימת ציוד מפורטת כדי שתדעי מה באמת חובה ועל מה אפשר לוותר.
מה קורה אם לא הבנתי משהו בסדנה? יש עם מי לדבר?
בוודאי! תמיד תקבלי מענה לכל דבר שאת צריכה ממני או מהעוזרת האישית שלי.
ניתן לפנות אלינו בקבוצת הפייסבוק, קבוצת הוואטסאפ ובמייל ולקבל מענה יום יומי בימים א-ו.
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר