מרנג
.

כך תכיני יצירות מופת קולינריות

שהן חגיגה מ-ט-ו-ר-פ-ת של טעמים ומרקמים 

ואף אחד לא יאמין לך...

שכל היופי הזה בסך הכל עשוי מסוכר וכמה חלבונים!

אבל שנייה לפני שאנחנו מתחילות לדבר על עננים מתוקים של מרנג חלומי...

בואי נכיר!

מרוב שמרנג נותן לקינוחים כל כך הרבה נפח,

אפשר להוציא מכמה חלבונים שולחן של קינוחים שווים ממש בקלות!

אבל הוא לא רק חסכוני...

 

הוא גם מלך המרקמים!

אפשר להכין איתו גם קרמבואים גבוהים ורכים שנמסים בפה כמו חלום

פבלובה פריכה מבחוץ וקטיפתית מבפנים,

ואפילו עוגיות מקרון יוקרתיות שמתפצחות בפה

 

רק שני מרכיבים -

שיוצרים מיליון טעמים, צורות וצבעים!

 

אה ותגידי,

כבר הזכרתי שהוא מאפשר להכין קינוחים מפוארים בלי טיפה אחת של קמח?

אני בטוחה שעכשיו את מבינה למה בחרתי להקדיש למרנג סדנה שלמה,

 ואני גאה להציג אותה בפנייך:

״עננים של מרנג״

 

סדנה דיגיטלית מצולמת בוידאו,

שבה תראי איך את לוקחת כמות מצחיקה של חומרי גלם,

והופכת אותם צעד אחר צעד,

לויטרינה שלמה של קינוחי מרנג מרשימים!

והנה כל הדברים המדהימים שאת הולכת לקבל בה:

פרק 2: פבלובה 

מי שטעם פבלובה טובה יודע:

זו חוויה מפנקת לכל החושים!

 

קרום חיצוני פריך, ליבה אוורירית קטיפתית שנמסה בפה כמו חלום

 והשיא:

 

פירות רעננים, רוטב פסיפלורה חמצמץ שעוטף קצפת מתוקה...

 

לא יודעת מה אתכם,

אני רוצה את זה על שולחן  החג שלי, ועכשיו!!!

פרק 5: רולדת מרנג

תכירו - הקינוח הכי טעים בסדנה

בחו״ל זו העוגה שכולם מחכים לקיץ כדי להכין...

חלק קוראים לה העוגה הטעימה ביותר בעולם

 

חלום של מרנג רך כמו מרשמלו ושקדים

עזבו אי אפשר להסביר. מי שטעם יודע.

תעשו טובה ותכינו שתיים.

את מצליחה כבר להרגיש את החוויה המפנקת

שתגיע ברגע שהקינוחים האלה נמסים לך ולאורחים שלך על הלשון בארוחת החג הקרובה???

 

אז אני רוצה לספר לך שזה לא הכל!!!

 

כי וואי וואי וואי איזה בונוסים הכנתי לך: 

בונוס ראשון: שיעור קרם ברולה חגיגי

39 ש"ח

 

כשמכינים מרנג מחלבונים

נשארים עם...חלמונים

 

אני שונאת בזבוז,

ולכן כבר בסדנה עצמה כבר יש מתכונים שמנצלים את החלמונים

אבל למקרה שעדיין ישארו לך כמה -

הכנתי לך שיעור קרם ברולה קל ומטריף

בהגשה חגיגית!

בונוס שני: שיעור הפתעה של פאי לימון פיסטוק

39 ש"ח

 

פאי לימון זו העוגה האהובה עלי! 

עוגה שהיא שילוב חמוץ מתוק מושלם,

והיא גאונית כי היא מנצלת חלבונים וחלמונים בעוגה אחת!

 

זה יהיה שיעור בונוס שתקבלי ממני קצת לפני פסח, 

כי כולם יודעים, יש לי תחביב כזה של להוסיף לקורסים כל מיני שיעורים...

מי יודע אולי אפילו יהיו עוד כמה.

בונוס שלישי: קהילה חמה ותומכת לכל תלמידות הסדנה!

59 ש"ח לחודש

 

תהיה לנו קבוצת תמיכה בפייסבוק

שבה אני עונה באופן אישי על כל שאלה שיש לכן תוך עד 24 שעות

(בדרך כלל זה לוקח הרבה פחות!)

 

וגם קבוצת וואטסאפ חברתית

כדי שכולכן תוכלו לדבר בזמן אמת תוך כדי שאתן מכינות את המתכונים

(עשינו ניסיון כזה בסדנת העוגיות שלי וזה הלך פצצה!)

בונוס רביעי: חוברת מתכונים מעוצבת ומסודרת

59 ש"ח

 

אתן מקבלות חוברת מעוצבת יפה יפה עם כל המתכונים

כזו שכיף להדפיס ולעבוד איתה צמוד במטבח או בטאבלט

בחוברת יש גם המרות לכל מיני גדלים

כי אני כבר מכירה אתכן,

כל אחת אוהבת להכין כל עוגה בגודל שונה...

 

ונחשו מה עוד יש שם?

המרות של ה-כ-ל לפרווה!

כדי שתוכלו להנות מהקינוחים האלה גם אחרי ארוחת חג בשרית!

(בסדנה הזו לא תרגישו בכלל בהבדל!)

אז כמה עולה להיות חלק מכל זה?

את בטח רואה שזו סדנה סופר מושקעת של קינוחים ברמת גימור ממש ממש גבוהה

אני הולכת אתכם יד ביד, צעד אחר צעד כדי שקינוחי החג שלכם יראו כמו מיליון דולר

ויוציאו מכולם על השולחן קריאות של "וואוווו"

 

הכל 100% מתאים לפסח!

(כל המתכונים האלה מטבעם ללא קמח! לא צריך תחליפים!)

 

שווי עלות כל השיעורים המצולמים,

כולל חוברות המתכונים המפורטות,

הבונוסים,

התמיכה הצמודה והקהילה התומכת היא -

 

497 ש"ח

 

אבל כמו שאת בטח מכירה אותי, אני אוהבת להפוך את המחיר לנגיש יותר,

כדי שיותר אנשים יוכלו להרשות לעצמם את התכנית

אני חושבת שזה חשוב להגיע לכמה שיותר לקוחות מרוצים ולכן החלטתי לעשות מחיר השקה מיוחד...

  

מוכנה למחיר ההשקה?

 

497  ש"ח

176 ש"ח!!!

 

המחיר הזה עלול להשתנות בכל רגע ללא התראה מוקדמת, בעיקר לאחר הוספת שיעורי בונוס חדשים לסדנה...

אז מהרי לתפוס את המקום שלך במחיר המטורף:

למקרה שעוד עולות לך כמה שאלות:

ש: מה זה אומר סדנה דיגיטלית? זה אומר שזה ב-ZOOM?

 

ת: הסדנה דיגיטלית, מוקלטת מראש. זה לא שידור חי, את יכולה לצפות בה מתי שתרצי כמה שתרצי, ללא הגבלה.

ש: איך מקבלים את הסדנה?

 

ת: בזמן הרכישה תתבקשי להקליד כתובת מייל מדוייקת. כמה דקות לאחר הרכישה, תקבלי למייל קישור אישי לאתר אליו יעלו כל השיעורים. 

ש: איך מצטרפים לקבוצת התמיכה?

 

ת: בסיום הרכישה תגיעי לעמוד בו יהיה קישור לקבוצת התמיכה הסודית בפייסבוק של כל תלמידי הסדנה. קישור לקבוצת הוואטסטפ ינתן בהמשך!

ש: איזה ציוד צריך בשביל להכין את הקינוחים שבסדנה?

 

ת: רק מיקסר הוא חובה (נייח, לא ידני). חוץ מזה תוכלי לרכוש עוד דברים לפי העדפתך, לסדנה מצורפת כמובן רשימת ציוד מלאה.

ש: מה קורה אם לא הבנתי משהו? יש עם מי לדבר?

 

ת: ברור! את יכולה לפנות אלינו בכל דרך שנוחה לך -

יש לנו מענה יומיומי במייל, בעמודי הפייסבוק והאינסטגרם וכמובן בקבוצת התמיכה של הסדנה.

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.