כך תכיני יצירות מופת קולינריות
שהן חגיגה מ-ט-ו-ר-פ-ת של טעמים ומרקמים
ואף אחד לא יאמין לך...
שכל היופי הזה בסך הכל עשוי מסוכר וכמה חלבונים!
רואה את כל הקינוחים האלה?
לכולם יש מכנה אחד משותף...
ולא אני לא מדברת על זה כולם קלילים ויפים וצבעוניים
כמו קולקצייה אביבית חדשה שהרגע נחתה בויטרינה של הקונדיטוריה...
אני מתכוונת לזה שכולם עשויים
ממרנג!
יכול להיות שכבר שמעת את השם הזה
כשניסית פעם להכין נשיקות ממתכון ברשת,
אבל עוד מעט אני עומדת לספר לך עליו
כמה דברים משוגעים לגמרי שישאירו אותך בהלם...
אבל שנייה לפני שאנחנו מתחילות לדבר על עננים מתוקים של מרנג חלומי...
בואי נכיר!
אז היי, אני אורי שניידר
קונדיטורית ומעצבת עוגות, בוגרת בהצטיינות של ביה"ס הגבוה לקולינריה "בישולים"
מנהלת קהילה של 40 אלף עוקבים באינסטגרם -
בהתחלה כשרק נכנסתי לתחום,
מכרתי עוגות וקינוחים מהבית במשך 4 שנים מהצד,
ובמקביל עבדתי כשכירה בעיצוב חלונות ראווה.
בצהריים אחרי שעות העבודה גם העברתי סדאות אפייה.
הייתי נוסעת באוטובוסים בכל הארץ עם מזוודה ענקית של ציוד!
כך הכרתי ולימדתי מאות תלמידות מדהימות!
כיום יש לי בית ספר דיגיטלי לסדנאות עיצוב עוגות וקונדיטוריה עם מעל ל-7000 תלמידות.
הקמתי אותו כי רציתי לתת מענה למי שמחפשת יותר מסתם "מתכון".
למי שרוצה להיות המומחית הזו שיודעת בדיוק למה עושים כל דבר בדרך לתוצאה המושלמת!
אלו דברים שתלמידות אומרות הסדנאות שלי:
ועכשיו אחרי שהכרנו,
אני אספר לך משהו על מרנג שכנראה ידהים אותך:
מרנג הוא החומר הכי חשוב בקונדיטוריה!
כי אם לוקחים קצת חלבונים וסוכר
(מצרכים פשוטים וזולים שיש בכל בית)
ומקציפים אותם
פתאום מתרחש קסם -
מקבלים קציפה תפוחה שאפשר להוסיף לקינוחים
וככה להפוך אותם לגדולים, גבוהים ומרשימים
עם מרקם מיוחד וטעם משגע!
מרוב שמרנג נותן לקינוחים כל כך הרבה נפח,
אפשר להוציא מכמה חלבונים שולחן של קינוחים שווים ממש בקלות!
אבל הוא לא רק חסכוני...
הוא גם מלך המרקמים!
אפשר להכין איתו גם קרמבואים גבוהים ורכים שנמסים בפה כמו חלום
פבלובה פריכה מבחוץ וקטיפתית מבפנים,
ואפילו עוגיות מקרון יוקרתיות שמתפצחות בפה
רק שני מרכיבים -
שיוצרים מיליון טעמים, צורות וצבעים!
אה ותגידי,
כבר הזכרתי שהוא מאפשר להכין קינוחים מפוארים בלי טיפה אחת של קמח?
אני בטוחה שעכשיו את מבינה למה בחרתי להקדיש למרנג סדנה שלמה,
ואני גאה להציג אותה בפנייך:
״עננים של מרנג״
סדנה דיגיטלית מצולמת בוידאו,
שבה תראי איך את לוקחת כמות מצחיקה של חומרי גלם,
והופכת אותם צעד אחר צעד,
לויטרינה שלמה של קינוחי מרנג מרשימים!
והנה כל הדברים המדהימים שאת הולכת לקבל בה:
פרק 1: שיעור פתיחה שישים קץ לכל התעלומות!
למה אותו מתכון של מרנג יוצא מושלם לבחורה אחת,
אבל גורם לבחורה אחרת להתבאס ליד המיקסר
כי כלום לא מתייצב לה?
כמה סוגי מרנג יש?
ולמה משתמשים בכל אחד מהם למשהו אחר?
איך יודעים בוודאות מתי הקצפנו מספיק?? (חלאס להגיד ״תגיעי לפסגות רכות״)
כל התשובות וגם יותר מזה - בפרק הפתיחה החגיגי של הסדנה.
פרק 2: פבלובה
מי שטעם פבלובה טובה יודע:
זו חוויה מפנקת לכל החושים!
קרום חיצוני פריך, ליבה אוורירית קטיפתית שנמסה בפה כמו חלום
והשיא:
פירות רעננים, רוטב פסיפלורה חמצמץ שעוטף קצפת מתוקה...
לא יודעת מה אתכם,
אני רוצה את זה על שולחן החג שלי, ועכשיו!!!
פרק 3: חגיגה של פבלובות אישיות
החלטתם שאתם באמת רוצים להשאיר את כולם בפה פעור?
הכנתי לכם שמונה (!) סוגים של פבלובות אישיות
דמיינו את המבט של האורחים שלכם
כשהם מקבלים בסוף ארוחה ברבור ממולא בקרם ופירות...
או פבלובה בצורת אקלר
ואפילו לא התחלתי לספר על שאר הסוגים (הפתעה בדרך!)
פרק 4: קונקורד
אני הולכת לגלות לכם עכשיו למה זו העוגה המושלמת:
ככל שיש לכם פחות כישרון,
ככה היא יוצאת יותר (!) יפה...
סליחה על הקלישאה
אבל זו עוגה מרשימה באפס מאמץ
וכדי שלא ישעמם לכם,
יש הדרכה גם לקונקורד שוקולד קלאסית
וגם לקונקורד תות מטורפת!
פרק 5: רולדת מרנג
תכירו - הקינוח הכי טעים בסדנה
בחו״ל זו העוגה שכולם מחכים לקיץ כדי להכין...
חלק קוראים לה העוגה הטעימה ביותר בעולם
חלום של מרנג רך כמו מרשמלו ושקדים
עזבו אי אפשר להסביר. מי שטעם יודע.
תעשו טובה ותכינו שתיים.
שיעור 6: קרמבו
קרמבו זה רק של חורף?!
לא אם מדובר על קרמבו לימון פסיפלורה
וקרמבו תות...
(אל תדאגו יש גם קרמבו שוקולד משגע)
קציפה תפוחה שנמסה בפה עם ציפוי שוקולד שנשבר על הלשון וואי וואי...
ברגע שמכינים בבית את הקולקציה האישית שלכם -
בחיים לא תחזרו לקנות קרמבו בחנות!
שיעור 7: מ-ק-ר-ו-נ-י-ם!
שמרתי לך את הטוב ביותר לסוף...
כי אחרי שאת צופה בכל הסדנה הזו והופכת לאלופה במרנג
את מבינה פתאום שמקרונים -
העוגיה הצרפתית האלגנטית שכולם מפחדים להכין,
לא מסובכת בכלל!!!
אני אקח אותך איתי צעד אחר צעד,
עד שתדעי להכין מקרונים מעלפים
במילויים משגעים שיוצרים חגיגה בפה
והכי חשוב -
תעשי את כל זה בקלילות, בלי חשש ובלי לקחת את העוגיה הזו כל כך ברצינות (כי דיי)
את מצליחה כבר להרגיש את החוויה המפנקת
שתגיע ברגע שהקינוחים האלה נמסים לך ולאורחים שלך על הלשון בארוחת החג הקרובה???
אז אני רוצה לספר לך שזה לא הכל!!!
כי וואי וואי וואי איזה בונוסים הכנתי לך:
בונוס ראשון: שיעור קרם ברולה חגיגי
39 ש"ח
כשמכינים מרנג מחלבונים
נשארים עם...חלמונים
אני שונאת בזבוז,
ולכן כבר בסדנה עצמה כבר יש מתכונים שמנצלים את החלמונים
אבל למקרה שעדיין ישארו לך כמה -
הכנתי לך שיעור קרם ברולה קל ומטריף
בהגשה חגיגית!
39 ש"ח
פאי לימון זו העוגה האהובה עלי!
עוגה שהיא שילוב חמוץ מתוק מושלם,
והיא גאונית כי היא מנצלת חלבונים וחלמונים בעוגה אחת!
זה יהיה שיעור בונוס שתקבלי ממני קצת לפני פסח,
כי כולם יודעים, יש לי תחביב כזה של להוסיף לקורסים כל מיני שיעורים...
מי יודע אולי אפילו יהיו עוד כמה.
בונוס שלישי: קהילה חמה ותומכת לכל תלמידות הסדנה!
59 ש"ח לחודש
תהיה לנו קבוצת תמיכה בפייסבוק
שבה אני עונה באופן אישי על כל שאלה שיש לכן תוך עד 24 שעות
(בדרך כלל זה לוקח הרבה פחות!)
וגם קבוצת וואטסאפ חברתית
כדי שכולכן תוכלו לדבר בזמן אמת תוך כדי שאתן מכינות את המתכונים
(עשינו ניסיון כזה בסדנת העוגיות שלי וזה הלך פצצה!)
בונוס רביעי: חוברת מתכונים מעוצבת ומסודרת
59 ש"ח
אתן מקבלות חוברת מעוצבת יפה יפה עם כל המתכונים
כזו שכיף להדפיס ולעבוד איתה צמוד במטבח או בטאבלט
בחוברת יש גם המרות לכל מיני גדלים
כי אני כבר מכירה אתכן,
כל אחת אוהבת להכין כל עוגה בגודל שונה...
ונחשו מה עוד יש שם?
המרות של ה-כ-ל לפרווה!
כדי שתוכלו להנות מהקינוחים האלה גם אחרי ארוחת חג בשרית!
(בסדנה הזו לא תרגישו בכלל בהבדל!)
את בטח רואה שזו סדנה סופר מושקעת של קינוחים ברמת גימור ממש ממש גבוהה
אני הולכת אתכם יד ביד, צעד אחר צעד כדי שקינוחי החג שלכם יראו כמו מיליון דולר
ויוציאו מכולם על השולחן קריאות של "וואוווו"
הכל 100% מתאים לפסח!
(כל המתכונים האלה מטבעם ללא קמח! לא צריך תחליפים!)
שווי עלות כל השיעורים המצולמים,
כולל חוברות המתכונים המפורטות,
הבונוסים,
התמיכה הצמודה והקהילה התומכת היא -
497 ש"ח
אבל כמו שאת בטח מכירה אותי, אני אוהבת להפוך את המחיר לנגיש יותר,
כדי שיותר אנשים יוכלו להרשות לעצמם את התכנית
אני חושבת שזה חשוב להגיע לכמה שיותר לקוחות מרוצים ולכן החלטתי לעשות מחיר השקה מיוחד...
497 ש"ח
176 ש"ח!!!
המחיר הזה עלול להשתנות בכל רגע ללא התראה מוקדמת, בעיקר לאחר הוספת שיעורי בונוס חדשים לסדנה...
אז מהרי לתפוס את המקום שלך במחיר המטורף:
למקרה שעוד עולות לך כמה שאלות:
ש: מה זה אומר סדנה דיגיטלית? זה אומר שזה ב-ZOOM?
ת: הסדנה דיגיטלית, מוקלטת מראש. זה לא שידור חי, את יכולה לצפות בה מתי שתרצי כמה שתרצי, ללא הגבלה.
ש: איך מקבלים את הסדנה?
ת: בזמן הרכישה תתבקשי להקליד כתובת מייל מדוייקת. כמה דקות לאחר הרכישה, תקבלי למייל קישור אישי לאתר אליו יעלו כל השיעורים.
ש: איך מצטרפים לקבוצת התמיכה?
ת: בסיום הרכישה תגיעי לעמוד בו יהיה קישור לקבוצת התמיכה הסודית בפייסבוק של כל תלמידי הסדנה. קישור לקבוצת הוואטסטפ ינתן בהמשך!
ש: איזה ציוד צריך בשביל להכין את הקינוחים שבסדנה?
ת: רק מיקסר הוא חובה (נייח, לא ידני). חוץ מזה תוכלי לרכוש עוד דברים לפי העדפתך, לסדנה מצורפת כמובן רשימת ציוד מלאה.
ש: מה קורה אם לא הבנתי משהו? יש עם מי לדבר?
ת: ברור! את יכולה לפנות אלינו בכל דרך שנוחה לך -
יש לנו מענה יומיומי במייל, בעמודי הפייסבוק והאינסטגרם וכמובן בקבוצת התמיכה של הסדנה.
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר