כך תוציאי מהתנור שלך עוגות גבינה גבוהות, צחורות ומרשימות
שיכולות לדגמן בתחרויות!
(ועל הדרך תיפרדי לשלום מכל עוגות הגבינה הנפולות והסדוקות שנראות כמו בלון שהתפנצ'ר)
אנחנו הישראלים מכורים לעוגות גבינה...
והאמת שלא קשה להבין למה.
הן מצד אחד בעלות טעם עשיר,
אבל קלילות ולא מכבידות (ולפעמים גם דלות קלוריות!)
יש להן מרקם קרמי ופלאפי שאי אפשר שלא להתאהב בו...
כזה שגורם לאנשים לחסל תבניות שלמות בכפית בלי לשים לב.
והן גם יפות בלי להתאמץ!
זורקות על עצמן כמה תותים וזהו,
הן כבר מושלמות החצופות האלה.
אבל כל מי שאופה יודעת שלעוגה הזו יש גם צד אפל...
כי את יכולה לעקוב אחרי המתכון באדיקות,
ואז לפתוח את התנור ולגלות שוב סדק גדול ומכוער באמצע.
או לפתוח את המקרר ולגלות עוגה שקרסה לגובה של פיתה.
אבל בדף הזה אני הולכת לספר לך
איך את יכולה לפתור את הבעיה המתסכלת של עוגות גבינה שמתנהגות בתנור איך שבא להן...
וגורמות לך להגיש לשולחן עוגה מבאסת מלווה בהתנצלויות.
אבל שנייה לפני שאנחנו מתחילות לדבר על העוגות המפונקות הלבנות היפות האלה...
כמה מילים עלי!
אז היי, אני אורי שניידר
קונדיטורית ומעצבת עוגות, בוגרת בהצטיינות של ביה"ס הגבוה לקולינריה "בישולים"
מנהלת קהילה של 40 אלף עוקבים באינסטגרם -
יש לי בית ספר דיגיטלי לסדנאות עיצוב עוגות וקונדיטוריה עם מעל ל-7000 תלמידות.
הקמתי אותו כי רציתי לתת מענה למי שמחפשת יותר מסתם "מתכון".
למי שרוצה להיות המומחית הזו שיודעת בדיוק למה עושים כל דבר בדרך לתוצאה המושלמת!
אלו דברים שתלמידות אומרות הסדנאות שלי:
יכול גם להיות שנתקלת בטיפים שלי לעוגות גבינה בעמוד האינסטגרם של ערוץ האוכל
בסרטון שהגיע למיליון צפיות!
עכשיו ביננו.
הסרטון הזה צולם לפני שלוש שנים,
מאז עלו לרשת עוד המון סרטוני טיפים על עוגות גבינה שבטוח נתקלת בהם.
ויכול להיות שאת שואלת את עצמך -
אם יש כל כך הרבה טיפים ברשת לעוגת גבינה,
וגם כל כך הרבה מתכונים,
איך זה יכול להיות שכל כך הרבה עוגות גבינה עדיין מתחרבשות???
מה, הטיפים לא עובדים? המתכונים גרועים?
ועכשיו אני הולכת לגלות לך את התשובה המפתיעה לשאלה הזו.
רוב המתכונים טובים.
הטיפים - מצויינים.
אבל אם את לא מכירה את התיאוריה שמאחורי עוגות גבינה,
כלום לא יעזור.
כל הטיפים שתשמעי יבלבלו אותך ואפילו תחשבי שהם סותרים אחד את השני!
כי אחת אומרת לשים נייר אפייה בתבנית, אחרת אומרת שאסור.
אחת אומרת להקציף את הביצים למרקם רך, השנייה אומרת למרקם יציב.
לאחת יש במתכון גבינות שמנות, לאחרת רק גבינות רזות...
אחת אומרת שאסור לפתוח את התנור באפייה והשנייה אומרת שחייבים...
רגע, אז מי צודק???
כי את עוד שנייה עומדת להשתגע.
אז שנייה לפני שאת משתגעת,
החלטתי לעשות לך סדר בראש אחת ולתמיד בכל מה שקשור לעוגות גבינה
ואני גאה להציג בפנייך:
״עוגות בלבן״
סדנה דיגיטלית מצולמת בוידאו,
שבה אני אראה לך איך את יכולה להפוך כל מתכון של עוגת גבינה לסיפור הצלחה
ואני מתכוונת כאן לביצוע מושלם
מהסוג שזוכה בתחרויות עוגת גבינה בעבודה
ומהסוג שכיף להניח במרכז השולחן ולקבל מחמאות
ואני לא מדברת כאן רק על העוגה הגבוהה הקלאסית
אלא ממש על כל סוגי עוגות הגבינה הכי אהובות!
ואלו כל הדברים המטורפים שאת הולכת ללמוד -
פרק 1: כל התעלומות נפתרות
בפרק הזה נלמד לדבר בשפה של עוגת הגבינה!
נבין מה עומד מאחורי כל הטיפים הידועים ברשת,
מה בעצם קורה לעוגת גבינה בתנור,
נדבר על סוגי תבניות מומלצות, סוגי תנורים והתאמה של המתכון אליהם,
ועוד ועוד ועוד
הכל כדי שתדעי בדיוק מתי להקשיב לאיזה טיפ,
כדי להצליח בגדול
ולא להתרסק (כמו העוגה) על הפרצוף.
פרק 2: עוגת גבינה קלאסית
המלכה הלבנה שכל אחת רוצה בתנור שלה!
מרקם אוורירי כמו ענן, דלת קלוריות,
אפשר לסיים תבנית שלה בלי להרגיש בכלל...
וכמה שהיא יפה.
אנחנו נלמד איך מכינים אותה ככה שתעמוד זקוף וישר ובלי קמטים וסדקים.
וגם נלמד לקשט בזילופי קצפת אלגנטיים, למרות שביננו - היא עוצרת נשימה גם בלי.
פרק 3: עוגת גבינה יפנית
מכירה את העוגה הויראלית שרוטטת כשהיא יוצאת מהתנור בסרטונים בטיקטוק?
זו עוגת גבינה רכה בטירוף
לא סתם באנגלית מכנים אותה "עוגת גבינה סופלה"
או "עוגת גבינה במרקם כותנה"
ואני אגלה לכם סוד:
היא מזכירה קצת את העוגה מהפרק הקודם
פשוט הרבה יותר עדינה ונימוחה.
אז תתכוננו להתאהב!
פרק 4: עוגת גבינה פירורים
יש מצב שזו עוגת הגבינה הכי אהובה בארץ
אבל יש איתה בדרך כלל בעיה -
אם מכינים אותה אפויה (ולא בגרסה לעצלנים ללא אפייה),
ממש קשה לשלוט במראה שלה והיא יוצאת טעימה פחד
אבל מכוערת.
לא בבית ספרנו!
אנחנו נלמד איך להוציא אותה מלכה מהתנור!
עם צדדים ישרים וקראמבל שנראה מדוייק ופירורי ופוטוגני.
פרק 5: עוגת גבינה קרה
עוגה שאף חג לא שלם בלעדיה,
מוס גבינה עדין ומעליו ציפוי פרי.
ואתם מקבלים פה ממני שלוש אופציות -
אוכמניות (הכי נוסטלגי)
פסיפלורה (הכי נועז)
ותות (מי לא אוהב תות?)
והכי כיף - אפשר להכין מיליון שנה מראש ולהקפיא!
שיעור 7: טירמיסו
טוב, אני לא צריכה לשכנע אתכם שטירמיסו זה חלום
אבל פה אנחנו מכינים טירמיסו אמיתי, עם זביונה מחלמונים
שזה רמה אחת מעל של שיכרון חושים!
וזה לא טירמיסו ביתי כזה בתבנית פיירקס,
אלא טירמיסו מושקע שהוא ממש עוגת ראווה.
שיעור 7: עוגת בלינצ'ס
אסור לעשות אפליות בין עוגות,
אבל את זו אני הכי אוהבת!
20 שכבות של בלינצ'ס דקיקים ומושלמים,
וביניהם מלית גבינה מתוקה.
מי לא יתלהב כשתחתכו אותה תגידו לי?
שיעור 8: פנקוטה
אחרונה חביבה -
זו אמנם לא עוגת גבינה, אלא עוגת שמנת ויוגורט
דלת קלוריות, עם המון פירות...
טוב עזבו דיבורים, תראו כמה היא יפה!
הייתי חייבת להכניס אותה לסדנה.
טוב, כמו שאת רואה שברתי בסדנה הזו שיא של כמות עוגות,
אבל החגיגה ממש לא מסתיימת כאן.
כי הכנתי לך בונוסים היסטריים:
בונוס ראשון: מאסטרקלאס עוגת גבינה ניו יורק
39 ש"ח
את בטח שואלת את עצמך, למה העוגה הזו היא פשוט לא אחד מהפרקים בסדנה?
אז זהו.
שזו עוגת גבינת מושחתת במיוחד, שונה מהעוגות הקלילות יותר שיש בסדנה.
אני הולכת להראות לך איך אפשר להכין אותה בהמון טעמים וסוגים
בסגנון של רשת העוגות צ'יזקייק פקטורי האהוב בארה"ב
זה הולך להיות שיעור בלתי נשכח!
39 ש"ח
וואו כמה שהולך להיות לכם טעים.
כי אם כבר קנינו גבינות, אז בואו נכין מהן גם כמה מעדנים מלוחים...
קיש חתיך ומטורף, בלינצ׳ס מלוחים עם גבינה נמסה נמתחת ואפילו סושי גבינות!
מושלם למי שאוהבת לארח ולהרשים!
39 ש"ח
גם אם תוך כדי לימוד ואימון יהיו לך עוגות שנראות קצת פחות טוב,
ולא יהיה לך בא להגיש אותן -
עדיין יש מה לעשות!
אני אלמד אותך את כל השיטות "להציל" עוגות מכוערות ולהפוך אותך ליהפיפיות
בונוס רביעי: קהילה חמה ותומכת לכל תלמידות הסדנה!
59 ש"ח לחודש
תהיה לנו קבוצת תמיכה בפייסבוק
שבה אני עונה באופן אישי על כל שאלה שיש לכן תוך עד 24 שעות
(בדרך כלל זה לוקח הרבה פחות!)
וגם קבוצת וואטסאפ חברתית
כדי שכולכן תוכלו לדבר בזמן אמת תוך כדי שאתן מכינות את המתכונים
בונוס חמישי: חוברת מתכונים מעוצבת ומסודרת
59 ש"ח
אתן מקבלות חוברת מעוצבת יפה יפה עם כל המתכונים
כזו שכיף להדפיס ולעבוד איתה צמוד במטבח או בטאבלט
בחוברת יש גם המרות לכל מיני גדלים
כי אני כבר מכירה אתכן,
כל אחת אוהבת להכין כל עוגה בגודל שונה...
וכמובן הוראות מדוייקות של מה אפשר להקפיא, איך לאחסן, וכמה זמן אפשר לשמור כל מתכון.
כדי שתוכלו להערך לחג הכי טוב שיש.
בסדנה הזו שמתי את הלב על השולחן והבאתי לכם את עוגות הגבינה הכי אהובות עלי!
נתתי לכם הוראות מדוייקות כדי להוציא כל אחת מהן יפה וגבוהה,
אפילו את העוגות הקלות יותר (אלו שתמיד סולחים אם הן יוצאות מכוערות)
כי אצלי אין פשרות מבחינת מראה -
אני רוצה שהכל יצא לכם מושלם ומרשים!
שווי עלות כל השיעורים המצולמים,
כולל חוברות המתכונים המפורטות,
הבונוסים,
התמיכה הצמודה והקהילה התומכת היא -
497 ש"ח
אבל אני יודעת שהרבה אנשים רוצים ללמוד קונדיטוריה,
ולא יכולים להתחיל לרכוש כל חודש סדנאות בנושאים שונים ובעלויות גבוהות
ולכן החלטתי להפוך את המחיר לנגיש יותר -
497 ש"ח
227 ש"ח
אז כדי לשריין את המקום שלך במחיר של 176 ש"ח (!!!) בלבד,
תכניסי לכאן שם וכתובת מייל מדוייקת:
עדיין לא מאמינה שגם יכולה להוציא מהתנור שלך עוגות כאלה?
מוזמנת לגלול ולהתרשם מעבודות של תלמידות הסדנה:
למקרה שעוד עולות לך כמה שאלות:
ש: מה זה אומר סדנה דיגיטלית? זה אומר שזה ב-ZOOM?
ת: הסדנה דיגיטלית, מוקלטת מראש. זה לא שידור חי, את יכולה לצפות בה מתי שתרצי כמה שתרצי, ללא הגבלה.
ש: איך מקבלים את הסדנה?
ת: בזמן הרכישה תתבקשי להקליד כתובת מייל מדוייקת. כמה דקות לאחר הרכישה, תקבלי למייל קישור אישי לאתר אליו יעלו כל השיעורים.
ש: איך מצטרפים לקבוצת התמיכה?
ת: בסיום הרכישה תגיעי לעמוד בו יהיה קישור לקבוצת התמיכה הסודית בפייסבוק של כל תלמידי הסדנה. קישור לקבוצת הוואטסטפ ינתן בהמשך!
ש: איזה ציוד צריך בשביל להכין את הקינוחים שבסדנה?
ת: את צריכה תנור כדי לאפות את העוגות, ותבניות מתאימות (יכול להיות שכבר יש לך כאלה בבית). רצוי שגם יהיה לך מיקסר, נייח או ידני. חוץ מזה תוכלי לרכוש עוד דברים לפי העדפתך, לסדנה מצורפת כמובן רשימת ציוד מלאה.
ש: מה קורה אם לא הבנתי משהו? יש עם מי לדבר?
ת: ברור! את יכולה לפנות אלינו בכל דרך שנוחה לך -
יש לנו מענה יומיומי במייל, בעמודי הפייסבוק והאינסטגרם וכמובן בקבוצת התמיכה של הסדנה.
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר