.

כך תעצבי עוגות במראה יוקרתי, מושך ומלא בסטייל, שמתבלטות בקלות בין כל העוגות ברשת

ועל הדרך גם תנפצי אחת ולתמיד את הסטיגמה על העוגה המעוצבת הלא טעימה

זה לא סוד.

לעוגות מעוצבות נדבקה סטיגמה שאומרת:

עוגה יפה = עוגה לא טעימה.

 

זה התחיל אי שם בשנות ה-80

כשבקונדיטוריות מכרו את מה שנקרא "עוגות מרגרינה"

עוגות עם זילוף פרחים מדוייק ויפה,

אבל כשבאים לטעום...

אוי ואבוי.

מרקם קשה וטעם סינטטי ומתוק להחריד.

 

הסטיגמה הזו ממשיכה עד היום.

הלקוחות של 2023 יוודאו איתך מיליון פעם שהעוגה המעוצבת תהיה טעימה,

ואולי אפילו ינסו לסחוט הנחה

כי "העוגה ממילא רק ליופי והכל הולך אחר כך לפח".

 

הייתה אפילו פרסומת בטלוויזיה לפני כמה שנים,

שהראתה עוגה גבוהה מהממת עטופה בצק סוכר, שכולם טועמים ונגעלים ממנה,

ולידה עוגת ביסקוויטים פשוטה בתבנית פיירקס שגרמה לכולם ללקק את האצבעות.

הפרסומת הזו גרמה למעצבות עוגות להתתקומם ובצדק,

ואחר כך ירדה מהמסך עם התנצלות.

אני בטוחה שאת דווקא כן משקיעה בעוגות המעוצבות שלך,

ויודעת שהסטיגמה הזו ממש לא נכונה.

את תמיד דואגת שהטורט שלך יהיה עסיסי ולא יתייבש,

שהקרם יהיה במרקם הנכון, ושיהיו פינוקים וממרחים בין השכבות.

 

אבל בואי נודה באמת.

כשאת רואה עוגה מעוצבת עם קרם צבעוני והמון אלמנטים מצמקאו מעל,

גם את לא חושבת על עוגה כזו כעוגה "מגרה".

 

כי כשאת מכינה עוגות ללקוחות שלך ונשארות סביבך חתיכות טורט וקצפת צבועה בקערה,

האם את צריכה להתאפק שלא להסתער עליהן ולנשנש אותן?

לאאת תזרקי אותן מהר מהר לפח ותנקי את משטח העבודה,

או תדחפי אותן לילדים.

 

וכשמגיע היומולדת שלך, האם תבחרי להכין לעצמך עוגה מעוצבת עם קצפת וצבעי מאכל כמו אלו שאת מוכרת?

ממש לא. את תחפשי איזה פרוייקט מושחת ונוטף שוקולד באיזה בלוג אפייה כדי להתפרע. 

 

ועם יד על הלב. כשאת הולכת לקונדיטוריה שווה ועוברת ליד המקרר של העוגות.

על מה בא לך יותר? על העוגה המעוצבת עם דף הסוכר, או על עוגת הראווה עם השוקולד המבריק מעל?  

עכשיו, אני לא כאן כדי לבאס.

עוגות מעוצבות צבעוניות מלאות אלמנטים הן נהדרות.

ואף יומולדת לא שלם בלעדיהן,

בעיקר אם מדובר על חגיגה של ילדים.

 

אבל מה אם היית יכולה להכניס לתפריט שלך ליין של עוגות מעוצבות

שנותנים בהן מבט אחד

ומיד מבינים שהן טעימות ומגרות בטירוף

לפחות כמו עוגות ראווה וקינוחי פטיסרי? 

 

כמה קל היה למכור אותן כשהמראה שלהן מדבר בפני עצמו?

כמה כיף היה להעלות תמונה שלהן לרשתות ולתת לה לעשות את העבודה לבד?

כמה נחמד יכל להיות אם הלקוחות שמחפשים עוגות כאלה,

טעימות, מגרות, שוות,

היו מגיעים אלינו פתאום בקלות?

אני רוצה לספר לך שלעשות את זה, 

זה הרבה יותר פשוט ממה שאת חושבת.

וזה לא מצריך ממך שום מאמץ מיוחד,

או מחקר על כלמיני טכניקות חדשניות לעיצוב עוגות,

כי הפתרון הוא מילה אחת:

 

שוקולד.

כמו שאת מבינה, אני מעריצה שרופה של עוגות שעטופות בשוקולד מריר.

כשמכרתי עוגות, זה היה סוג העוגות שהכי נהניתי להכין

גם כי פשוט כיף לעבוד עם חומר כל כך טעים.

אבל גם כי נהניתי לקבל פידבקים מטורפים מהלקוחות

שלא ציפו מעוגה מעוצבת להיות כל כך טעימה!

קצת התביישתי להגיד להם -

"תשמעו, זה לא שהייתי צריכה להתאמץ בשביל זה.

זו לא אני. זה השוקולד"

 

יש עוד משהו שנחמד לגבי עוגות כאלה -

הן תמיד באופנה.

עיטוף שוקולד מריר היה פופולארי לפני 7 שנים,

כשאני התחלתי את דרכי בתחום.

הוא פופולארי גם היום.

והוא ימשיך להיות כזה,

כי שוקולד זה לתמיד!

 

לכן ידעתי שאני חייבת ליצור קורס שילמד אתכם ליצור עוגות שעשויות 100% שוקולד מריר.

גם למלא, גם לעטוף וגם לזלף.

הכל עם קרם אחד במתכון שמתאים לכל השימושים,

ומעניק לעוגה מראה יוקרתי וייחודי -

 

וזה מה שמחכה לך בפנים:

עכשיו אני לא יודעת איך לספר לך את זה.

אבל הייתי במצברוח לפנק, אז הקורס הזה מגיע עם המון בונוסים.

בונוס ראשון - תמיכה עד להצלחה

הקורסים שלי ידועים בתמיכה יעילה ומענה מהיר מאוד לכל שאלה. את תיכנסי לקבוצת פייסבוק למשתתפי הקורס בלבד, שפעילה 6 ימים בשבוע, בה תוכלי לפנות בכל שאלה על תכני הקורס ולקבל מענה מהיר. בנוסף, תמיכה זמינה לך תמיד גם במייל ויש גם מספר וואטסאפ למקרים דחופים. המטרה שלי היא שלעולם לא תרגישי שאת לבד מול המסך עם שאלות בלתי פתורות, ושכל האנרגיות שלך יכוונו להצלחה בקורס!

בונוס שני - המרות לשוקולד חלב

אני בטוחה שעולה לך בראש השאלה - ומה אם אני מעדיפה שוקולד חלב? מה אם אני חושבת שזה יתאים יותר לעוגות ילדים? לכן מחכים לך בתוך הסדנה שני מתכונים נוספים - אחד שמשלב שוקולד חלב ושוקולד מריר יחד לטעם מאוזן, ואחד שהוא 100% שוקולד חלב לחובבי הטעם המתוק והקרמי.

בונוס שלישי - מדריך לצורות טרנדיות

להיות מעודכנת בטרנדים זה א-ב של מעצבת עוגות! העוגה המרכזית בסדנה מעוצבת בצורת לב נמוך עם זילופים, בהתאם לאחד הטרנדים הכי חזקים כרגע באינסטגרם. אבל מה אם את רוצה להכין עוגה קלאסית עגולה וגבוהה? ומה אם בא לך להיסחף אחרי טרנד הבנטו בגרסה שוקולדית? לכן מחכים לך בתוך הקורס המרות של כל המתכונים לצורות האלה, וגם סרטונים מפורטים לדגשים החשובים הרכבה ועיטוף עוגה קטנטנה ועוגה גבוהה.

בונוס רביעי - מדריך תמחור

יכול להיות שבא לך על הקורס הזה בתור תחביב, כדי לקחת פרוייקט שוקולדי שווה ולבצע אותו על הצד הטוב ביותר. אבל אם את מוכרת עוגות ומתכוונת להכניס עוגות עטופות בשוקולד מריר לתפריט שלך, אני רוצה שזה יהיה לך קל. לכן הכנתי לך מדריך תמחור שחוסך לך את מה שכולן שונאות - לשבת ולחשב עלויות ולהבין זמני עבודה. תקבלי תמונה כללית של בכמה כדאי למכור את העוגה המיוחדת הזו, ותוכלי להמשיך משם לקבוע את המחיר המתאים לך.

בונוס חמישי - קורס צילום עוגות

אני מקווה שאת מוכנה לבונוס השווה הזה, כי שמרתי את הטוב ביותר לסוף. כל מוצר יוקרה נמכר הכי טוב כשהתמונה נראית כמו מיליון דולר. לכן אני הולכת ללמד אותך משהו חשוב יותר מאשר להכין עוגה מושלמת - וזה לצלם את התמונה המושלמת. נלמד על תאורה, איכות צילום וזויות שמתאימות לסוגי עוגות שונים. ונלמד גם איך לצלם תמונות קצת יותר מעניינות מאשר עוגה שעומדת על רקע לבן.

עכשיו כשאת כבר מתה להתחיל לעבוד עם שוקולד מריר, את בטח תוהה - כמה עולה כל הטוב הזה?

את בעצם הולכת לקבל כאן -

את כל השלבים לאפייה והרכבה של עוגת שוקולד משגעת בצורת לב

מתכון לגנאש שמתאים את עצמו להכל - מילוי, עיטוף וזילוף

עיטוף עם דגשים וטיפים שלא תמצאי בגוגל

הזילופים בסגנון וינטאז' שהכי פופולאריים כרגע ואת כבר מתה לנסות

תמיכה ומענה שבחיים לא ישאירו אותך לבד

מדריך לעוגת בנטו טרנדית עם כל הדגשים שצריך

וגם מדריך לעוגה עגולה גבוהה קלאסית

סודות לצילום, שאת יודעת שיקחו את השיווק שלך קדימה

התמחור שסוגר לך את הפינה ועושה לך חשק לפרסם עוגה למכירה עוד היום...

כל הידע המטורף הזה בסדנה אחת.

 

תכניות הכשרה בתחום עיצוב העוגות יכולות לעלות בין 500-1000 ש"ח וגם יותר

חשבתי לתמחר את הסדנה הזו בכיוון הזה,

ובסופו של דבר החלטתי שהסדנה תעלה

 

599 ש"ח

 

אבל זה לא המחיר שאת הולכת לשלם היום.

 

בגלל שאני רוצה שלכל אחד ואחד תהיה ההזדמנות להכיר את החומר הנפלא הזה שהוא גנאש שוקולד,

ובגלל חשוב לי להגדיל את מספר האנשים שנחשפים אליו

(כי הם בוודאות יתאהבו)

החלטתי לתת את התכנית במחיר היכרות לתקופה מוגבלת. 

 

ולכן אם הגעת לעמוד הזה,

יש לך הזדמנות לרכוש את הסדנה במחיר מיוחד של

 

599 ש"ח 

299 ש"ח  

 

להרשמה לסדנה במחיר היכרות, הכניסי כאן את הפרטים שלך

 

אולי שאלת את עצמך:

יש לי את הקורס "עיטוף בגנאש" שלך. האם אני עדיין צריכה את הקורס הזה?

 

הקורס הזה מיועד במקור למי שעדיין לא נחשף לעולם המופלא של גנאש השוקולד. עם זאת, הוא כולל דברים שהקורס "עיטוף בגנאש" לא כולל, כמו מתכון שונה לטורט, מתכון גנאש שונה שמתאים גם למילוי ולזילוף, הדרכת זילוף מפורטת, קורס צילום, המרות לעוגת בנטו טרנדית, ועוד. כך שגם אם את תלמידה בקורס "עיטוף בגנאש", תקבלי מהקורס הזה הרבה מאוד דברים חדשים. 

 

מה אני עושה אם נתקעתי במהלך הלימוד? לא מבינה משהו, משהו לא הצליח לי. יש עם מי לדבר?

 

בעיני אין דבר כזה ללמוד בדיגיטל בלי שאתה יודע שיש מי שעונה על שאלות שמתעוררות. לקורס הזה יש קבוצת תמיכה, מייל פעיל וגם מספר וואטסאפ למקרים דחופים. בכולם יש מענה מהיר עד 24 שעות, 6 ימים בשבוע. 

 

אני חדשה לגמרי בתחום, אפילו לא יודעת לעטוף בקצפת. הקורס מתאים לי?

 

גנאש שוקולד מריר הוא מקום נהדר להתחיל בו מכיוון שהוא מאוד נוח לעבודה. הכנת העוגה בקורס מתחילה מאפס - אני לוקחת אותך יד ביד משלב האפייה עד שלב הסיום, ולכן תוכלי ללמוד בקורס גם אם אין לך שום ניסיון קודם. חשוב לציין שאם מעולם לא עטפת עוגה, תיהי מוכנה להתאמן קצת יותר מאחרות בדרך לתוצאה המושלמת.

 

כמה זמן יש לי לצפות בקורס?

 

הצפייה בקורסים שלי היא ללא הגבלה. אני מעדיפה שבמקום להתעסק בלסיים את הקורס כמה שיותר מהר לפני שהשיעורים נעלמים - תוכלי ללמוד ברוגע ובקצב שלך תוך כדי שאת יודעת שהשיעורים פתוחים לך תמיד. מעצבות עוגות לומדות כל כך הרבה טכניקות במשך הקריירה, ולפעמים קשה להיזכר איך בדיוק מבצעים משהו ספציפי - אצלי את יודעת שתמיד תוכלי לחזור לסרטונים, גם אם לא יצא לך להרכיב עוגה כבר חצי שנה.

 

אני לא בטוחה שאצליח לעטוף עוגה אחרי קורס דיגיטלי. אין לך סדנאות פיזיות?

 

העברתי סדנאות פיזיות, פרטיות וקבוצתיות לאלפי תלמידות במשך חמש שנים. כשעברתי לדיגיטל - גיליתי להפתעתי שבנות שלמדו עיטוף בסדנה הדיגיטלית הצליחו ליישם את החומר הרבה יותר טוב, וגם התמידו בהכנת עוגות. בסדנה פיזית את אמנם יוצאת עם עוגה מהממת שהמורה עזרה לך לעטוף. אבל חשוב לזכור שבמידה ולא יישמת את החומר עוד באותו שבוע, דברים מתחילים להישכח. בסדנה הדיגיטלית האופציה של "לשכוח" לא קיימת, ולכן אין לך אופציה חוץ מלהצליח בסופו של דבר.

 

איך מקבלים את הקורס?

 

לאחר שתסיימי את הרכישה, תקבלי מייל אוטומטי עם קישור לאתר הקורס. למייל לוקח בין 1-20 דקות להגיע אלייך. לפעמים המייל מגיע לתיקיית "ספאם" או "קידום מכירות". במידה ואת לא בטוחה אם הגיע אלייך, את תמיד יכולה לפנות אלי במייל או במס' וואטסאפ - 0546612005 לתקלות טכניות.

 

האם התשלום מאובטח?

 

כמובן. אפילו אני לא אדע את פרטי האשראי שלך - הם נעצרים אצל חברת האשראי.

 

אני בעלת עסק, האם ניתן לקבל קבלה בשביל הרו"ח שלי?

 

בוודאי. את מקבלת את הקבלה אוטומטית למייל שלך מיד בסיום הרכישה.

 

מי אני?

אני אורי שניידר

מעצבת עוגות, בוגרת בהצטיינות של ביהס בישולים הגבוה לקולינריה 

ובעלת ביה"ס לסדנאות דיגיטליות בתחום עיצוב העוגות.

 

דברים "רגילים" תמיד שיעממו אותי.

כבר בתחילת הדרך שלי, הבנתי את הכוח בעוגות מיוחדות ששוברות שגרה ובולטות בנוף.

בזכות זה שבחרתי ליצור עוגות בסגנון ייחודי לי - הזמנות הגיעו אלי בקלות למרות שהייתי חדשה בתחום. 

 

הדברים שהכי חשובים לי בסדנאות:

1. שתגיעו לגימור ברמה גבוהה. סתם "עוגה יפה" לא מספיק מרשימה אם לא מפגינים טכניקה ודיוק. 

2. חשוב לי שתבינו למה עושים כל דבר, ולא תעשו רק כי אמרתי. רק ככה תוכלו גם לפתח דברים משלכם בעתיד.

3. שתבינו שלכל דבר יש כמה דרכי ביצוע אפשריות. חשוב לבחור בדרך שהכי נוחה לכם. 

 

יש לי חשבון אינסטגרם למתכונים יצירתיים

וגם חשבון חדש לכל מה שקשור לעוגות מעוצבות

בואו לבקר!

 

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.