כך תכיני בצורה מושלמת את כל העוגיות הכי טרנדיות ומגרות שאת רואה ברשת!
ועל הדרך תלמדי איך לעשות מזה יופי של הכנסה מהצד,
ואפילו לפתח מתכוני עוגיות ייחודיים משלך!
תגידי לכולם לעצום עיניים,
תעשי את הקסמים שאני אלמד אותך במטבח,
ותוך פחות משעה זה מה שהולך להופיע על השיש שלך:
וזה לא רק נראה וואו!
כי ברגע שתפתחי את התנור
כל הבית שלך יתמלא בריח מטריף
וכל מי שיתן ביס יפתח את העיניים ויצעק שהוא רוצה עוד!
אבל לפני שאני אסביר לך איך את הולכת להוציא מהתנור שלך עוגיות כאלה:
יהפיפיות
מדוייקות
וטעימות
(אפילו אם ביומיום שלך את מסתבכת עם להכין שוקו)
בואי ונכיר קצת -
אני אורי שניידר
קונדיטורית ומעצבת עוגות, בוגרת בהצטיינות של ביה"ס הגבוה לקולינריה "בישולים"
מנהלת קהילה של 38 אלף עוקבים באינסטגרם -
בהתחלה כשרק נכנסתי לתחום,
מכרתי עוגות וקינוחים מהבית במשך 4 שנים מהצד,
ובמקביל עבדתי כשכירה בעיצוב חלונות ראווה.
בצהריים אחרי שעות העבודה גם העברתי סדאות אפייה.
הייתי נוסעת באוטובוסים בכל הארץ עם מזוודה ענקית של ציוד!
כך הכרתי ולימדתי מאות תלמידות מדהימות!
כיום יש לי בית ספר דיגיטלי לסדנאות עיצוב עוגות וקונדיטוריה עם מעל ל-5000 תלמידות.
הקמתי אותו כי רציתי לתת מענה למי שמחפשת יותר מסתם "מתכון".
למי שרוצה להיות המומחית הזו שיודעת בדיוק למה עושים כל דבר בדרך לתוצאה המושלמת!
ועכשיו תקשיבי טוב כי אני רוצה לשתף אותך במשהו.
את בטח כבר יודעת שאנשים אצלנו בארץ פשוט
מכורים לעוגיות!
כולם צריכים את העוגיה שלהם ליד הנס קפה
כולם רוצים להתפנק בסופ"ש עם עוגיות לשבת בבוקר
ובטח גם שמת לב שכל שנה נהיה כאן טרנד על עוגיה אחרת שכולם רצים להכין!
אבל אם ניסית פעם להכין את כל העוגיות הטרנדיות האלה שאת רואה ברשת...
את בטח יודעת שזה אף פעם לא יוצא בדיוק כמו שזה נראה בסרטון.
בסרטונים הויראליים הכל רץ מהר מהר ואיכשהו שוכחים לספר לך את הטיפים החשובים באמת.
ואז את לא מבינה למה העוגיה של הבחורה בסרטון יצאה מדוגמת וסימטרית,
אבל שלך איבדה לגמרי את הצורה אחרי האפייה.
ובסרטון נראה לך שממש קל לרדד בצק לשכבה אחידה, מה כבר יכול להשתבש??
ואז במציאות חצי יוצא לך עבה וחצי יוצא דק ונקרע לך או נדבק לשיש.
בסרטונים העוגיה גדולה ויפה עם המון ממרח בפנים,
ואז שלך יוצאת שטוחה והממרח כבר מזמן נשרף ונזל על התבנית...
בדיוק בגלל זה החלטתי ליצור את סדנת העוגיות הכי מטורפת ומעמיקה בארץ!
סדנה שאחריה כל עוגיה תצא לך יפה ומדוגמת בדיוק כמו בתמונות ברשת (אולי אפילו יותר)
וכמובן - גם טעימה בטירוף!
ועכשיו אני אספר לך למה הסדנה הזו כל כך שווה:
כי יש בארץ ובעולם מאות סוגים של עוגיות,
אבל אני בחרתי בשבילך בקפידה רק את אלו שהכי הכי מוצלחות!
אלו שכולם אוהבים, כולם רוצים להכין ורוצים לאכול
אלו שנחטפות מהמדפים אצל מי שמוכרת.
כי הכנסתי לסדנה הזו מלאאאא סוגים של בצקים טעימים ושווים,
ואני הולכת ללמד אותך מה ההבדלים ביניהם,
למה יש בצק שמושלם בשביל עוגיה אחת אבל ממש לא מתאים לעוגיה אחרת.
את הולכת להיחשף לעולם מדהים של ידע, טעמים ומרקמים!
כי ממש ממש קל להתחיל למכור עוגיות!
כמעט כל הבנות שיש להן כיום עסק מצליח לקונדיטוריה מהבית התחילו ככה!
את יכולה להכין רק לעצמך ולבית,
אבל אם תרצי להגדיל קצת הכנסה ולבדוק את התחום - עוגיות זו דרך מדהימה, קלה וכיפית להתחיל!
ולסיום -
כי אני מלמדת אותך לא רק לעקוב כמו תוכי אחרי מתכון.
אלא ממש "להבין" עוגיות ולהמציא מתכוני עוגיות חדשים משלך!
אוהבת את העוגיה שלך קריספית? או שאולי את אוהבת אותה רכה? אולי את בכלל אוהבת אותה נמסה בפה ומתפוררת?
אחרי הסדנה הזו תדעי להגיע לכל המרקמים האלה!
עוגיות קלאסיות
הן תמיד תמיד יהיו באופנה! ואם תדעי להכין אותן טוב -
אז יש לך בסיס מושלם כדי להכין כל עוגיה בעולם!
עוגיות ויראליות
העוגיות שאת רואה ברשת וממש ממש רוצה להכין כי הן נראות כל כך מגרות!!!
אני אראה לך את הדרך המדוייקת להכין אותן כדי שיצאו בדיוק כמו שאת רוצה.
עוגיות מסורתיות
העוגיות שמזכירות לכולנו את הילדות, כאלה שהכי כיף לאכול ליד כוס תה או בסיום צום.
יש להן הרבה טריקים וסודות כדי שיצאו במרקם המושלם, ואם תצליחי אז זכית כי אנשים ממש אוהבים אותן!
פרק מתנה! נשיקות וכדורי שוקולד
נשיקות בכלל עשויות ממרנג ולא מבצק,
אבל הן יהפיפיות וטעימות ומושלמות בשביל לנצל חלבונים שנשארים לך במקרר (ומכל חלבון יוצאות המוןןןן נשיקות).
לכן הייתי חייבת לכלול אותן בסדנה! הן יקפיצו לך את הנראות של כל מארז עוגיות.
ואם שמת לב, אני ממש בקטע של ניצול עודפים ואצלי כלום לא הולך לפח,
אז הוספתי לך גם הדרכה לכדורי שוקולד מעלפים שתוכלי להכין מכל עודפי הבצק שלך!
אבל חכי כי הסדנה הזו מגיעה עם עוד מתנות ובונוסים:
בונוס מספר 1:
תמיכה צמודה בפייסבוק
50 ש"ח לחודש
אם במקרה יהיו לך שאלות אחרי הצפייה בשיעורים,
תוכלי לכתוב לנו בקבוצת התמיכה ולקבל מענה שישה ימים בשבוע!
את יכולה לשאול שאלות ללא הגבלת זמן, גם שנים אחרי שרכשת את הסדנה.
בקבוצה את גם מוזמנת לשתף בתוצרים היפים שלך.
בונוס מספר 2:
חוברת מתכונים מעוצבת ומסודרת עם אופציות לכמויות שונות
40 ש"ח
רוצה להכין רק כמה עוגיות לעצמך? רוצה להכין לכל המשפחה? רוצה לעשות מכירת עוגיות לסופ"ש?
כבר המרתי לך את כל המתכונים וכל הכמויות כדי שתכיני את הכמות המדוייקת שאת צריכה בלי להסתבך בחישובים.
בונוס מספר 3:
מדריך תמחור + מחירון עוגיות לדוגמא
35 ש"ח
כדי שלא תתחילי לשבור את הראש על בכמה לתמחר עוגיות לשכנה שרצתה לקנות ממך,
הכנתי לך טבלה מסודרת שמחשבת את חומרי הגלם ושעות העבודה, וגם מחיר מומלץ לכל סוג עוגיה.
בונוס מספר 4:
איך לארוז עוגיות למכירה?
59 ש"ח
אני אספר לך כל מה שאת צריכה לדעת כדי לארוז את העוגיות שלך בשביל לקוחות.
איזה קופסאות את צריכה, מאיזה סוג ובאיזה גודל,
איך אורזים ואיך מתאימים את גודל העוגיות פנימה.
ואפילו איך לעצב לעצמך תווית עם לוגו כדי להדביק על הקופסה!
בונוס מספר 4:
שיעורי ספיישל
59 ש"ח לשיעור
מידי פעם אני מוסיפה שיעורי בונוס של עוגיות מיוחדות שפיתחתי
לא תמצאי אותן באף מקום ברשת!
כמו למשל מגולגלות בטעמי פירות יער
ואלפחורס מאצ׳ה פיסטוק לימון...
אז כמה עולה להצטרף לסדנת העוגיות המטורפת הזו?
השווי של גישה ללא הגבלה לכל סרטוני ההדרכה המפורטים,
לקבצי המתכונים,
לתמיכה הצמודה שתקבלי ממני
ולחבילת הבונוסים הענקית הוא -
497 ש"ח
אבל בנימה קצת יותר אישית -
תחום מכירת העוגיות פורח כרגע!!!
אנשים רוצים לקנות דברים טעימים ולתמוך בכלכלה בארץ
ובכל מקום אפשר לראות שווקים של יום שישי עם מארזי עוגיות, דוכני מכירה שווים שקונדיטוריות פותחות בקניונים,
וההזדמנויות הן בכל מקום!
הייתי רוצה שלכל אחת שרוצה להתפתח בתחום העוגיות תהיה האפשרות הזו,
לעזור גם לעצמה ועל הדרך גם לעזור להצמיח את הכלכלה הישראלית!
ולכן הרגשתי שאני רוצה שמחיר הקורס יהיה נגיש יותר...
אז אם הגעת לדף הזה עכשיו,
יש לי בשבילך הזדמנות חד פעמית למחיר שווה אפילו יותר!
המחיר שלך נכון לעכשיו הוא -
217 ש"ח בלבד!
כן, את קוראת נכון. זה המחיר לכל כמות הידע הפסיכית הזו.
שימי לב שהמחיר הזה עלול להשתנות בכל רגע בלי התראה מוקדמת, בעיקר אחרי שאני מוסיפה שיעורי בונוס.
ומרגע שהמחיר עלה, הוא כבר לא יחזור...
למקרה שרצית לשאול:
ש: מה זה אומר סדנה דיגיטלית? זה אומר שזה ב-ZOOM?
ת: הסדנה דיגיטלית, מוקלטת מראש. זה לא שידור חי, את יכולה לצפות בה מתי שתרצי כמה שתרצי, ללא הגבלה.
ש: איך מקבלים את הסדנה?
ת: בזמן הרכישה תתבקשי להקליד כתובת מייל מדוייקת. כמה דקות לאחר הרכישה, תקבלי למייל קישור אישי לאתר אליו יעלו כל השיעורים.
ש: איך מצטרפים לקבוצת התמיכה?
ת: בסיום הרכישה תגיעי לעמוד בו יהיה קישור לקבוצת התמיכה הסודית של כל תלמידי הסדנה.
ש: איזה ציוד צריך כדי להכין את העוגיות שבסדנה?
ת: ציוד אפייה סטנדרטי כמו מערוך, חותכני עוגיות וכו'. אם את חובבת אפייה, כנראה שלא תצטרכי לקנות שום דבר חדש. הסדנה כוללת רשימת ציוד מפורטת כדי שתוכלי לוודא שיש לך הכל. מה שחסר לך - אפשר לרכוש בכל חנות אפייה.
ש: מה קורה אם לא הבנתי משהו? יש עם מי לדבר?
ת: ברור! את יכולה לפנות אלינו בכל דרך שנוחה לך -
יש לנו מענה יומיומי במייל, בעמודי הפייסבוק והאינסטגרם וכמובן בקבוצת התמיכה של הסדנה.
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר