"וואי את מעצבת עוגות לימי הולדת? איזו עבודה כיפית יש לך!"
זה מה שכל אחד ששומע על העבודה שלך אומר לך.
אבל האמת היא,
שדווקא כשאנשים אומרים לך כמה זה כיף,
את נזכרת בכל מה שלא כיף לך בעבודה כמעצבת עוגות:
כמו למשל הפעם ההיא שבה שלחת לקוחה הביתה עם עוגה מושלמת.
שעה אחרי, קיבלת תמונה מהלקוחה.
פתחת אותה עם דפיקות לב,
ובתמונה התגלה הסיוט של כל מעצבת עוגות:
העוגה התרסקה לה בדרך הביתה.
באותו רגע עזבת את כל מה שעשית,
וטסת אליה הביתה עם קצפת וציוד כדי לנסות לתקן את מה שקרה.
חזרת הביתה בערב, גמורה ועצבנית והבטחת לעצמך שלא תמכרי יותר עוגות לעולם.
או הפעם ההיא שבה הלקוחה כתבה לך אחרי הסופ"ש:
"תקשיבי, העוגה הייתה יהפיפיה, באמת.
אבל כשבאנו לפרוס אותה היא הייתה קפואה..."
כבר הבנת בעצמך שזה בטח לא היה מעורר תיאבון במיוחד.
אבל רצית גם להצדיק את עצמך ולהסביר,
שאת חייבת להקפיא את העוגה לפני הנסיעה
כדי להפחית את הסיכויים שיקרה פה
מה שקרה ללקוחה מהפסקה הקודמת...
ועוד משהו שעושה לך קצת פחות כיף,
זה שאת בכלל למדת פעם בבית ספר לקונדיטוריה.
זו הייתה התקופה הכי יפה בחייך.
השתמשתם בשיעורים בחומרי גלם איכותיים שהיו זמינים בשפע
והכנתם קינוחים כל כך יפים שהיו כל כך טעימים.
ועכשיו?
את מוצאת את עצמך קונה גלונים של קצפת צמחית,
ואת כבר יודעת - טעים בטירוף זה כבר לא יהיה.
את מקווה שלפחות הטורט יהיה נימוח ועסיסי...
אבל איפה זה ואיפה היצירות הקולינריות שלמדת להכין.
יכול להיות שאת חושבת לעצמך:
בטח זה ככה רק בארץ.
לקוחות שלא יודעים להסיע עוגות עדינות בבטחה ולא נזהרים...
כל האובססיה הזו לפרווה והתלונות על טעמים...
ומזג האוויר החם שמחריב כל עוגה, ומאלץ אותך להקפיא הכל מתוך חרדות.
בטח בחו"ל זה לא קורה.
בטח בחו"ל מעצבות עוגות נהנות הרבה יותר מעיצוב עוגות.
אז אני רוצה לספר לך, שאת צודקת.
כי בחו"ל זה באמת לא ככה!
אמנם כן, גם בחו"ל יש לקוחות בעייתיים.
גם בחו"ל יש מעצבות שמכינות לצערנו עוגות לא טעימות,
ומקבלות תלונות על זה.
אבל יש סיבה אחרת בגללה להכין עוגות מעוצבות בחו"ל הרבה יותר קל:
בארץ כולן עוטפות עוגות מעוצבות בקצפת.
בחו"ל - כולם מעדיפים קרמים יציבים יותר.
כן. דווקא אצלנו, כשרוב השנה חם,
שלא לדבר על יולי אוגוסט שבנאדם לא יכול לשרוד בהם מחוץ למזגן -
דווקא אצלנו נפוץ יותר השימוש בקצפת הרכה, העדינה,
שמספיק מגע אקראי של אצבע כדי להרוס אותה.
ושלא תביני אותי לא נכון - מעצבות בארץ מכינות עוגות יהפיפיות בקצפת!
הן הביאו את השימוש בה לדרגת אמנות,
ולמדו את תנועות היד המדוייקות בהן מחליקים את הקרם מבלי לגרד הכל
(ואז זהו, אסור לגעת יותר בעוגה).
הן גם למדו איך ליישם טרנדים מחו"ל על קצפת
כמובן באמצעות הקפאה של העוגה עד שהקצפת יציבה למגע.
אבל אם לך אישית נמאס מקצפת צמחית
ואת מחפשת משהו שונה...
אני רוצה להכיר לך את הפתרון
שישנה את חייך ויפתח בפנייך עולם חדש:
אני מדברת כמובן על גנאש שוקולד לבן
את אולי כבר מכירה אותו מעולם הקונדיטוריה. הוא טעים ונייטרלי ומשתלב היטב עם כל מילוי.
הוא קרם פשוט להכנה וכולל מעט מאוד מרכיבים.
זה קרם יציב שיעשה לך חיים קלים, בלי סיוטים על עוגות שנמסות בחום של הקיץ או מתפרקות אחרי נסיעה לא זהירה.
ניתן לגעת בו בידיים חשופות אחרי שסיימת לעטוף עוגה, והוא עדיין לא יהרס.
העוגות שעטופות בו לא מצריכות הקפאה בכלל. אפשר לשלוח עוגה טרייה, עשירה בטעמים, ישירות ללקוח.
ולסיום - אפשר ליישם באמצעותו טכניקות עיצוב שקצת קשה ליישם בקצפת, כמו: יצירת דוגמא בשבלונות, מריחות של טקסטורה על העוגה, עיטוף בדוגמת שיש ועוד.
מה מחכה לך בתוך הקורס "עיטוף בגנאש"?
וכדי לפנק אותך באמת,
החלטתי להוסיף לסדנה עוד כמה בונוסים שווים:
קבוצת תמיכה למשתתפות הסדנה
בה ניתן לשאול כל שאלה לגבי החומר הנלמד בקורס ולקבל מענה מהיר.
וגם כמובן לחלוק תמונות של יצירות ועבודות שלכן.
תמיכה טכנית בוואטסאפ
כדי שאם תיתקלי בבעיות בכניסה לקורס, תוכלי לכתוב לי ולקבל מענה אישי ומהיר עוד באותו היום.
חוברות מתכונים מפורטות
למה חוברות ברבים ולא חוברת אחת?
כי לכל מתכון מוקדשת חוברת נפרדת עם הסברים ודגשים כדי שגם תביני את ההגיון מאחורי העשייה.
בנוסף, יש גם המון חומר עזר שחיוני להצלחה שלך! כמו רשימת ציוד מפורטת,
המרות של כל מתכון לכמה גדלים כדי שתיהי חופשייה ליצור עוגות לפי הצורך שלך, ועוד.
מדריך תמחור
את בוודאי לא בטוחה כיצד לתמחר עבור הלקוח עוגה כזו, ששונה מכל מה שהיכרת -
לכן את מקבלת ממני חוברת הסברים שכוללת הרבה חישובים בסיסיים שעשיתי עבורך וחסכתי לך זמן.
ובנוסף, עקב הביקוש הרב (!) הוספתי עוד מתנה שווה:
סדנה נוספת שצורפה לקורס בחינם לגמרי,
שמוקדשת לקרם הטעים והמגרה ביותר - גנאש שוקולד מריר.
תמצאי בפנים:
סרטונים מפורטים וברורים לכל שלב ושלב
שני סוגי מילוי שוקולד מריר - מושלם ללקוחות שמבקשים עוגה פרווה ועדיין רוצים שיהיה טעים בטירוף
עיטוף עוגת לב, כולל דגשים חשובים לצורה המיוחדת
שיטת הרכבה שונה ממה שהודגם בסדנה המרכזית, כי חשוב מאוד להכיר דרכים נוספות!
כל הדגשים החשובים לעיטוף בקרם הייחודי, הנועז והטעים הזה!
מי אני?
אני אורי שניידר, קונדיטורית ומעצבת עוגות
בוגרת בהצטיינות של בית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים"
אני מכורה לעוגות, אובססיבית לעוגות!
כל האפליקציות מראות לי אך ורק עוגות כי הן רואות שזה כל מה שאני מחפשת!
אני בחיפוש אחרי רעיונות עיצוביים חדשים כל הזמן,
אוהבת לאסוף השראות ובודקת תמיד מה טרנדי במקומות שונים בעולם.
יכולה להסתכל בעיצובים של עוגות בפינטרסט במשך שעות,
כמו שבנות אחרות מסתכלות על בגדים ואאוטפיטים...
לעיטוף בגנאש הגעתי לפני ארבע שנים כשחיפשתי חומר יציב שיאפשר לי לצייר על העוגות
מאז זה הפך לסיפור אהבה,
וגיליתי שחוץ מלצייר עליו, אפשר לעשות איתו עוד המון דברים...
לימדתי מאות (!) תלמידים לעטוף עוגות בגנאש במסגרת סדנאות פיזיות.
אני יודעת בדיוק במה כולם נוטים להתקשות,
ואני מכירה היטב את כל הנקודות בשלבי העיטוף בהם הדברים יכולים להסתבך.
כל טיפ שאתן לכם בסדנה שווה זהב כי הוא נכתב בדם! או שבעצם בגנאש...
וכנראה שלא תהיה שאלה שתהיה לכם בתהליך הלימוד עליה לא אדע לענות.
לעוד עוגות משוגעות וכיף, מוזמנים לעמוד האינסטגרם שלי -
שווי הסדנה, כולל כל הסרטונים המפורטים, חוברות המתכונים, שירות תמיכה שוטפת שלי עד להצלחה ומענה מהיר לכל שאלה, בונוסים, ועוד הדרכות חדשות שאני מוסיפה מפעם לפעם כדי לחדש לכן וכדי שתהיו הכי מעודכנות בתחום הוא -
1500 ש"ח
אבל מאחר ואני מעדיפה להנגיש את התכנית לכמה שיותר אנשים,
החלטתי שהמחיר הקבוע שלה יהיה -
650 ש"ח
אבל זה לא המחיר שאת הולכת לשלם היום,
מכיוון שהחלטתי לתת הנחה נוספת, מוגבלת בזמן. המחיר שלך להיום על הסדנה הוא -
1500 ש"ח
650 ש"ח
390 ש"ח
מחיר זה עשוי להשתנות ללא התראה מוקדמת.
מדוע?
אני נוהגת להוסיף לסדנה חומרים חדשים והדרכות מפעם לפעם,
וכשזה קורה, המחיר למצטרפים חדשים משתנה בהתאם.
כמובן שבמידה ואת מצטרפת לתכנית כעת,
כל הדרכה חדשה שמתווספת, מתעדכנת לך בתוך אתר הסדנה .
אהובים לאור המצב במדינה אני נותנת לכם הנחה נוספת של 33% על הקורס לשבוע זה.
אני אתרום 10% מהתשלום של מי שירכוש בהנחה למטרות הבאות: תמיכה במשפחות השכולים, תמיכה במשפחות החטופים ושיקום העוטף.
המחיר עד סוף השבוע:
390 ש"ח
261 ש"ח
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר