כך תהפכי כל עוגת בנטו רגילה,
ליצירת אמנות ייחודית שאי אפשר להתעלם ממנה
ושהלקוחות מוכנים לשלם עליה יותר.
בשילוב טכניקות חדשות שלא הכרת שנחשפות לראשונה בישראל!
אם יצא לך לגלול קצת את האינסטגרם,
בטח יצא לך להיתקל בעוגות הקטנות והמדליקות ששיגעו את העולם:
עוגות בנטו!
הן הגיעו מקוריאה, המשיכו לסין,
יצאו לסיבוב בארצות הברית, עשו עצירה ברוסיה,
ועכשיו...
הן נחתו בישראל.
ובדף הזה, יש לך הזדמנות חד פעמית לגלות איך אפשר להכין אותן, וגם לצייר עליהן.
גם אם בחיים לא החזקת עיפרון,
גם אם את אפילו לא יודעת לחתום את השם שלך -
הכל בזכות הטכניקה הסודית שלי.
אבל שנייה לפני שאנחנו מגיעות לשם...
למקרה שאנחנו לא מכירות:
אני אורי שניידר.
מנהלת קהילה של 29 אלף עוקבים באינסטגרם -
אולי יצא לך להיתקל בכמה מסרטוני ה-Reels שלי...
ואם כן יצא לך להכיר אותי,
אז את כבר יודעת שאני מאוהבת בכל מה שמיוחד ולא רגיל -
תמיד מחפשת את הטרנדים שאי אפשר להתעלם מהם.
וזה בעצם מה שהביא אותי להתאהב בעוגות המצויירות.
הכל התחיל כשנתקלתי בהן באינסטגרם לפני 5 שנים,
בעמודים של מעצבי עוגות מהמזרח הרחוק.
זה היה נראה כל כך יפה וכל כך יוצא דופן!
הרגשתי שאני אשתגע אם אני לא אגלה -
איך הם עושים את זה???
הרי אין מצב שכולם שם גם ציירים וגם אלופים בעוגות ככה במקרה.
אבל לצערי לא היו אז סדנאות שמלמדות את זה,
ובטח שלא באנגלית.
אז החלטתי החלטה משוגעת:
אני אלמד לבד.
זה לקח לי שנה שלמה של ניסיונות,
אבל בסוף הצלחתי.
מצאתי את הדרך שבה אפשר לצייר על עוגות,
גם אם אתה צייר מאוד בינוני כמוני.
ואפילו התחלתי ללמד מעצבות עוגות מוכשרות מכל רחבי הארץ איך לעשות את זה גם.
הנה כמה תמונות של עוגות שהכינו בנות בסדנאות שלי -
נחזור לעוגות הבנטו...
מהרגע הראשון - התאהבתי בהן!
כי הן חמודות וגימיקיות בטירוף,
הן מצטלמות מהמם על שולחן היומולדת
והן המוצר המושלם לקהל אינסופי של לקוחות
שרוצים להפתיע מישהו, אבל לא רוצים לקנות עוגה בגודל מלא.
אבל גם חשבתי לעצמי, שהן טיפה משעממות.
כי כולם מקשטים אותן באותה צורה.
או זילופי לבבות, או פרחים, או מריחות צבע.
וזהו...
ולכן ידעתי שאני חייבת לתת להן טוויסט מדליק.
שיגרום לכל מי שמסתכל עליהן - להתהפנט.
ולכל מי שטועם אותן - להתמכר!
זה לקח לי חודשים של ניסיונות.
לבדוק מרקמים, לנסות מתכונים, למצוא את שיטות העיטוף הכי קלות ומהירות,
בחירת הציורים הכי יפים שכל אחד יצליח לבצע מהמם גם ללא ניסיון, מציאת האריזה המושלמת...
ובסופו של דבר, הגעתי לפריצת דרך.
היום בו הבנתי שעליתי על משהו מיוחד,
היה אחרי שהעליתי לרשת תמונה של אחת העוגות האלה.
ובלי שום הכנה מוקדמת, האינבוקס שלי התפוצץ:
באותו רגע הבנתי עד כמה הביקוש לעוגות קטנטנות הוא עצום.
ועד כמה הקהל בכל רחבי הארץ רעב לראות משהו אחר, שונה, מיוחד.
בגלל שאני כבר לא מוכרת עוגות
כי אני מתמקדת בסדנאות ובלתת את השירות הכי טוב ומהיר לתלמידות שלי,
ידעתי שהידע הזה חייב לעבור הלאה.
חייבים לספק את הביקוש המטורף הזה!
ולכן יצרתי את התכנית הדיגיטלית הראשונה בארץ להכנה של עוגות כאלה -
תכירי את העוגות הקטנות המאויירות!
הן קטנות, מתוקות ומושלמות.
עם איורים קלילים שיוצרים תוך 5 עד 10 דקות
באמצעות צבעי מאכל ומכחולים
וללא כל צורך בניסיון קודם.
מה מציירים?
האפשרויות אינסופיות!
עוגות פרחוניות לימים רומנטיים -
לרגל לידה -
עוגות יומולדת -
הדפסים מדליקים -
ועדיין לא סיפרתי לך את הדבר הכי טוב:
מרגע שתלמדי את השיטה, תוכלי להמציא המון עיצובים כאלה בעצמך
בכל נושא שתרצי,
במהירות ובקלות.
ותצרי לעצמך קו עוגות קטנות ייחודיות לך!
ככה לא רק תבדלי את עצמך מכל מי שמכינה עוגות בנטו רגילות,
באותם עיצובים שגרתיים.
אלא גם תוכלי להכין עוגות בעיצוב לפי בקשה.
להוסיף למחיר העוגה שאת מוכרת בין 20-80 ש"ח בהתאם לעיצוב,
וכך להתאים את עצמך לכיס ולרצונות המגוונים של כל לקוח.
אז שנייה לפני שאראה לך את כל הדברים המדהימים שאת הולכת ללמוד...
למי הסדנה מתאימה?
כי עוגות בנטו הן הדבר הכי חם כרגע, ואת פשוט חייבת להיות חלק מהטירוף הזה.
ואם תביאי אותן ללקוחות שלך בגרסה מיוחדת ושונה, יהיה לך יתרון על פני כל אלו שמשכפלות את אותם עיצובים פשוטים,
ותוכלי לבקש עליהן מחיר גבוה יותר.
למי שממש עכשיו נכנסת לתחום העוגות, ורוצה לפרוץ לתודעה עם משהו קליל וטרנדי!
כי עוגה קטנה הרבה יותר קל לקשט ולעטוף מאשר עוגה גדולה,
ולכן זה טרנד מושלם למתחילים.
אגב, הטרנד הכי חם בעולם כרגע הוא עסק שמתמקד רק במכירה של עוגות בנטו קטנות...
תראי באינסטגרם בעצמך.
למי שמתה על יצירה ועבודת יד, וציור בשבילה זו תרפיה!
הגיע הזמן לעשות מהכישרון שלך כסף.
ואם פחות בא לך על למכור...
תוכלי להכין לחברים ולמשפחה את העוגות הכי מיוחדות ויפות בימי ההולדת.
אז מה מחכה לך בתוך הסדנה?
פרק 1:
הכנת העוגות
כי כל יצירה מושלמת מתחילה בעוגת בסיס ממש טובה
תלמדי לאפות, לקרוץ שכבות, להכין מילוי ולהרכיב עוגות קטנות ומושלמות, בשני טעמים -
וניל, שוקולד לבן ותות
קקאו, שוקולד חלב וקרמל
פרק 2:
גנאש שוקולד לבן
הציפוי שהופך את העוגה שלך לדף חלק מוכן לציור
תלמדי כיצד להכין קרם לעיטוף עוגה על בסיס גנאש שוקולד לבן,
שמאפשר לעוגה לעמוד שעות רבות בטמפרטורת החדר מבלי להינמס או להיפגע,
גם בחום הישראלי של יולי-אוגוסט,
ולכן הוא העיטוף המתאים ביותר לציור.
אפשר לצייר עליו ממש כמו על דף,
ואפילו "למחוק" טעויות.
פרק 3:
המדריך המלא לציור על עוגה
עכשיו מתחיל הכיף!
אחרי שנלמד על הציוד שדרוש לציור,
אדגים לכם יותר מ-12 דוגמאות (!) לציורים קלים על עוגה,
בסרטוני תקריב, צעד אחר צעד,
כדי שתיהי מוכנה עם עיצוב לכל אירוע ולכל חגיגה.
פרק 4:
טכניקות כיתוב מתקדמות
כי עוגת בנטו היא קצת כמו כרטיס ברכה שאוכלים
נלמד את כל הסודות לכתב שיוצא יפה ומדוייק במכחול,
הטבעה של כיתוב בצבע זהב על העוגה,
והכנת אותיות שוקולד באמצעות שבלונה.
ואם כל זה עדיין לא היה מספיק, הנה הבונוסים שאת הולכת לקבל:
בונוס מספר 1:
תמיכה צמודה בקבוצת פייסבוק
50 ש"ח לחודש
בכל פעם שתיתקלי בבעיה, כי לא הבנת משהו או שקרתה לך תקלה,
תוכלי לשאול שאלה בקבוצה ולקבל מענה מפורט,
6 ימים בשבוע.
(ואם אין לך פייסבוק - תוכלי תמיד לקבל מענה במייל)
בונוס מספר 2:
מדריך תמחור + מחירון לדוגמא
150 ש"ח
אם את רוכשת את הקורס כי את רוצה למכור עוגות כאלו ולהרוויח כסף,
תשמחי לשמוע שכבר חישבתי עבורך את עלויות ההכנה של כל עוגה,
והכנתי לך תמחור מומלץ בהתחשב בכל מיני גורמים:
האם את מכינה עוגה אחת ביום? או מכינה הרבה בבת אחת?
כמו כן הכנתי לך גם מחירון מעוצב לסוגים שונים של עוגות
שכבר אפשר לשלוח ללקוח.
בונוס מספר 3:
מתכונים מעוצבים להורדה
100 ש"ח
המתכונים כלולים ומוקלדים בתוך הסדנה,
אבל הכנתי לך בנוסף חוברת מעוצבת ומסודרת,
עם כל המתכונים, הכמויות, וההמרות לכמויות וגדלים שונים,
שתוכלי להוריד למחשב שלך או לסלולארי,
ולצפות בהם בכל פעם שתצטרכי, גם בלי להיכנס לסדנה עצמה.
בונוס מספר 4:
מדריך אריזה מושקעת
50 ש"ח
בפרק זה אראה לכם אופציות שונות של אקססוריז מיוחדים
בהם נשתמש בשלב האריזה, כדי להפוך את העוגה שלנו למיוחדת
לא רק מבפנים אלא גם מבחוץ.
נלמד על תחליפים לריבוע הלבן המשעמם של נייר האפייה,
סרטי קשירה, ועוד תוספות ואביזרים מגניבים ואיפה אפשר למצוא אותם.
בונוס מספר 5:
מדריך לניצול עודפים ומיקסום רווחים
100 ש"ח
כשמכינים עוגות קטנות, נשארים עם כל מיני עודפים...
במדריך זה אלמד אותך איך לנצל את העודפים האלה,
ולהכין מהן שלושה מוצרים שונים שתוכלי למכור,
כדי למקסם את הרווחים שלך ולמנוע בזבוז.
והבונוס המטורף ביותר...אני מקווה שאת מוכנה לזה:
בונוס מספר 6
מלאאאא שיעורי בונוס ללא עלות נוספת!
200 ש"ח
את חושבת שאת קונה סדנה אחת,
אבל מה שאת לא יודעת, זה שהיא מכילה עוד המון סדנאות בפנים!
הסדנה כל הזמן מתעדכנת בשיעורי בונוס ללא כל עלות נוספת לתלמידות קיימות
כבר היו לנו שיעורים עם עיצובים מיוחדים ומתכונים מיוחדים לחגים,
שיעורים של עוגות רומנטיות לחג האהבה ולוולנטיינס,
שיעור של החבאת מסר סמוי בעוגה,
ועוד ועוד...
אם הגעת עד לכאן, את כבר מבינה שהמידע שיש בתכנית יכול להיות שווה עבורך הרבה כסף.
עוגות הבנטו כאן כדי להישאר, ואם תיישמי את כל מה שאני הולכת ללמד אותך,
תוכלי להגיע עם העוגות שלך לקהל גדול.
השווי של גישה ללא הגבלה
לכל סרטוני ההדרכה המפורטים שילמדו אותך את כל השלבים לבנטו מאויירת,
לקבצי המתכונים,
התמיכה הצמודה שלי,
והחבילה הענקית של כל הבונוסים הוא
1059 ש"ח
למקרה שרצית לשאול:
ש: הסדנה פרונטלית או דיגיטלית? זה אומר שזה ב-ZOOM?
ת: הסדנה דיגיטלית ומוקלטת מראש. זה אומר שאת לא צריכה להתכונן לזמן מסויים ואז להתחבר לזום. לא לא. את יכולה להיכנס לשיעורים מתי שאת רוצה וכמה שאת רוצה, ללא הגבלה.
ש: איך מקבלים את הסדנה?
ת: בזמן הרכישה תתבקשי להקליד כתובת מייל. חשוב מאוד לכתוב אותה מדוייק. כ-20 דקות לאחר הרכישה, ישלח אלייך מייל עם קישור לאתר הסדנה. במידה ולא קיבלת את הקישור, יש ליצור קשר בוואטסאפ 0546612005 והבעיה תטופל.
ש: איך מצטרפים לקבוצת התמיכה?
ת: בסיום הרכישה יופיע על המסך קישור שמזמין אותך להגיש בקשת כניסה לקבוצת הפייסבוק של הסדנה. הקבוצה סגורה, ויאושרו בה רק תלמידי התכנית. במידה ולא מצאת את הקישור או נתקלת בבעיה, צרי קשר בוואטסאפ 0546612005 והבעיה תטופל.
ש: אפשר באמת ללמוד לעצב עוגות באינטרנט? לא חייבים להתנסות פרונטלית?
ת: להיפך. עיצוב עוגות לומדים בצורה הרבה יותר טובה בקורס דיגיטלי. העברתי סדנאות פרונטליות במשך שנים, והתופעה תמיד חוזרת על עצמה - אם לא מכינים עוד כמה עוגות בבית בסמוך לסדנה, שוכחים הכל. בסדנה דיגיטלית קורה ההיפך - אפשר לחזור לסרטונים שוב ושוב, וכך לא שוכחים כלום אף פעם. כמו כן, סרטוני ההדגמה צולמו מאוד מקרוב כדי שתוכלי להבחין במרקמים, בצורת האחיזה של הציוד, ובכל מה שאת צריכה לראות כדי ליישם את החומר בצורה הטובה ביותר.
ש: איך אני יודעת אם אצליח לצייר? מעולם לא ניסיתי
ת: האיורים שנבחרו עבור הקורס הזה קלים במיוחד, ולא צריך שום ניסיון מקדים כדי להצליח לצייר אותם. אם תעשי כל מה שמודגם בקורס - אין סיבה שלא תצליחי. כמובן שככל שתתאמני יותר - ככה הציורים יהפכו יפים ומדוייקים יותר.
ש: האם אצטרך להשקיע הרבה כסף על ציוד עבור הסדנה?
ת: אם את כבר עובדת בתחום העוגות, כנראה שיש לך בבית את רוב מה שצריך כדי להכין עוגות בנטו מאויירות. הדבר היחיד שתיהי חייבת לרכוש הוא מכחולים. במידה ואת חדשה בתחום - לקורס מצורפת רשימת ציוד מומלץ לרכישה והיכן ניתן להשיג אותו. הרשימה לא ארוכה, אני מאמינה בלרכוש ממש רק את מה שחייבים.
ש: מה קורה אם לא הבנתי משהו בסדנה? יש עם מי לדבר?
ת: בוודאי! בסדנאות שאני עצמי עברתי, זכורה לי לרעה התחושה שמשהו לא מצליח ואין למי לפנות. אצלי זה לא יקרה. המענה בקבוצות הפייסבוק שלי מהיר מאוד וזמין 6 ימים בשבוע. אם יהיה לך נוח יותר, תוכלי גם לפנות במייל, ואפילו בוואטסאפ במקרים דחופים.
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר