מוכנה להתאהב בטרנד עוגות היומולדת ששבר את הרשת וגרם לכל הבנות להגיד:
"חלום שלי להכין כאלה"???
השיטה שתעזור לכל אחת (גם כזו עם שתי ידיים שמאליות)
להכין עוגות וינטאג' מושלמות
בדיוק כמו אלו שרואים בפינטרסט!
עם הזילופים המדוייקים במרקם הקטיפתי
והלוק של שמלה נסיכותית מהאגדות...
אין אחת שלא נתקלה בטרנד המטורף הזה...
אם את נמצאת בכל המקומות הנכונים,
כל היום קופצים לך בפיד סרטונים של בנות מוכשרות מזלפות מהמם על עוגות
הן מלבישות את העוגה בשמלה של מלמלות וקרם
זה נראה הכי וואו ומדגדג לך ממש להכין כזה גם!
שלא לדבר על כמה מדהים זה יראה על שולחן יומולדת!
(אם את חוגגת בקרוב לעצמך או למישהו)
אבל כמה שהן יפות ככה הן מסובכות?
יש מצב שכבר ניסית פעם להכין איזו עוגה מעוצבת.
זה התחיל עם המון מוטיבציה ותמונות השראה שאספת מהפינטרסט...
אבל כבר בשלב האפייה הטורט התחיל להתפורר לך (וגם יצאה לו בטן ענקית)
לא נורא! את ממשיכה להרכבה.
את עורמת שכבות של עוגה ושל קרם...
הקרם מבצבץ לך מהצדדים, המגדל כולו מתנדנד...
וכשאת מגיעה לזילופים והם יוצאים עקומים את כבר רוצה לזרוק את כל הפרוייקט הזה לפח.
אבל שלא תחשבי שאני מנסה לדכא אותך כאן.
להיפך, אני עומדת לספר לך שזה בדיוק המקום שממנו אני התחלתי.
תיכף גם אראה לך תמונות איומות של עוגות הזילוף הראשונות שלי...
אבל שנייה לפני זה...
בואי נכיר!
אני אורי שניידר
מנהלת קהילה של 43K עוקבים באינסטגרם
יכול להיות שיצא לך להיתקל בכמה רילס של תהליכי הכנת עוגות מעוצבות שלי ברשת...
יש לי בית ספר דיגיטלי לקונדיטוריה ולעיצוב עוגות
שמונה כרגע כ-8000 תלמידות ותלמידים
אבל לא תמיד זה היה ככה...
8 שנים אחורה, הייתי עוד מישהי חסרת ניסיון שחלמה להכין עוגות.
אז רשמתי את עצמי לכל מיני סדנאות...
הייתי התלמידה הכי עקומה שיש,
אפילו לזלף נחשי קצפת על העוגה לא הצלחתי בלי שהם יחליקו ממנה.
אמרתי למנחת הסדנה שאני ממש רוצה ללמוד דוגמה של מלמלות סביב העוגה
(זה היה שיא האופנה אז)
והיא אמרה לי:
"כפרה עלייך,
עם היד שלך עדיף שנתאמן בינתיים על רוזטות וזילופים פשוטים..."
כשחזרתי הביתה ניסיתי להכין כל מיני עוגות בעצמי והן נראו ככה:
עזבו את זה שהזילופים והעיטוף נראים פה קטסטרופה,
אפילו הגובה של העוגות נראה מוזר ולא נכון!
כי לא היה לי מושג איך אני הופכת את המתכון בקוטר 24 ס"מ שנתנו לי
לעוגה בגודל של תבניות קטנות שיש לי בבית...
ובגדול היה לי בלגאן אחד שלם בראש עד שנכנעתי ועברתי להכין רק עוגות מוס.
וחזרתי להתמודד מחדש עם עוגות מעוצבות רק כמה שנים אחר כך.
אבל תמיד ידעתי שאם אני אי פעם אזכה להגיע לרמה גבוהה בעיצוב עוגות, עיטוף וזילוף
אני אעשה סדנה שתלמד את זה בצורה הכי ברורה שיש!
סדנה מנקודת המבט של מישהי שעד גיל 30 לא החזיקה שקית זילוף
והידיים שלה עושות תנועות גסות חסרות מיומנות
ושום דבר לא ברור לה מאליו, אפילו לא איך למלא את השקית בקרם.
ובדיוק עכשיו,
כשעוגות הזילוף הן שוב הדבר הכי חם בתחום העוגות המעוצבות
אני כל כך שמחה להציג בפנייך את הסדנה שתוביל אותך יד ביד להכנת עוגות וינטאג' מושלמות
בדרך נכונה ומסודרת:
ומה מחכה לך בפנים?
בפרק הראשון תלמדי להכין טורט מושלם, ישר, סימטרי ונוח לעבודה - בטעמי שוקולד וגם וניל.
אני מדגימה לך את ההכנה בכמה סוגי תבניות וגם בגבהים שונים של עוגות כדי שלא תיהי מוגבלת לסוג אחד של עוגה.
בפרק השני תלמדי קרמים למילוי בחמישה טעמים!
כדי שיהיה לך תמיד טעים ולא משעמם. וגם אותם אני אראה לך איך לגוון...
בקיצור את יוצאת עם המון אופציות למילויים טעימים.
בפרק השלישי תלמדי איך להכין קרם מושלם לעיטוף ולזילוף.
לא רציתי להגביל אותך לקרם אחד בלבד, ולכן תלמדי שלושה מתכונים לבחירתך:
קרם חמאה צרפתי (על בסיס אבקת מרנג)
קרם חמאה אמריקאי משודרג (עדין ומוטעם לטעם הישראלי)
וגם גנאש שוקולד מוקצף שמותאם לעיטוף וזילוף
כל הקרמים הם בעלי מרקם יציב ו"עבה", נוחים לעבודה למתחילים ומאפשרים לתקן טעויות תוך כדי עבודה.
בפרק הרביעי אני אדגים לך איך אני מרכיבה עוגות בגבהים וגדלים שונים.
תלמדי איך להרכיב עוגות בצורה ישרה, יציבה ומושלמת, בשתי שיטות לבחירתך (אחת למתחילים ואחת למתקדמים).
בפרק החמישי אני אדגים לך עיטוף על עוגות בכמה גבהים וצורות (לב ועגול)
תביני איך להגיע לעוגה שעומדת ישרה וזקופה בלי כלמיני אלכסונים בצדדים
וכמובן - חלק עליון שטוח בלי "שוונצים" של קרם בשיטה קלילה ומהירה
אנחנו כאן בשביל הזילוף נכון??
בפרק השישי אני אעשה לך סקירה של כל הצנתרים ומה באמת חובה לקנות (שלא ימכרו לך סט ענק ומבלבל)
תלמדי איך לכוונן את הידיים ואת כל הגוף כך שהזילוף יצא נכון ויפה הכי מהר שאפשר, ולא רק אחרי חודשים של אימון.
וכמובן שאדגים לך צורות זילוף שימושיות לעוגות וינטאג', ואסביר כיצד תוכלי להתאמן עוד לפני הכנת העוגה.
בפרק השביעי אני אדגים לך כתיבה ידנית יפה ואסטטית עם קרם כמו שאת רואה על העוגות בחו"ל,
איך להוסיף ציורי קרם חמודים לעוגות שלך בקלי קלות, ואיך לקשור פפיונים יפים לקישוט.
ובפרק האחרון אני אדגים לך זילוף על 6 עוגות שונות צעד אחר צעד,
החל מהגעה לגוון המדוייק של הקרמים, דרך בחירת הצנטרים ועד הגימור הסופי!
ואם כל זה לא מספיק, בואי תראי איזה בונוסים הכנתי לך!
תמיכה צמודה עד להצלחה!
לכל סדנה שלי יש קבוצת פייסבוק לתמיכה ושאלות עם מענה יומיומי,
קבוצת וואטסאפ חברתית באווירה כיפית ותומכת,
וגם נציגת שירות במייל עם מענה לבעיות טכניות.
את מקבלת את המעטפת המושלמת ולכל דבר שאת צריכה תמיד יש מענה.
גישה ללא הגבלה
הסדנה פתוחה לך לתמיד!
הסרטונים והמתכונים יכולים ללוות אותך שנים קדימה,
ואת יכולה לצפות בהם מתי שבא לך, כמה שבא לך
וכך אין שום צורך לשנן או לזכור או לכתוב לעצמך בצד כלום.
חוברות מתכונים מטורפות
החוברות שלי הולכות לעשות לך חיים קלים ומתוקים!
מקווה שאת מוכנה לזה:
יש לך טבלאות המרה של כל מתכוני העוגות, הקרמים והעיטופים לעוגות בקוטר 12-24 ס״מ!
ככה שאין יותר צורך לשאול ״ומה אם אני רוצה לעשות עוגה בגודל אחר??״
שיעורים חדשים מתעדכנים ללא עלות
אני אוהבת להוסיף מידי פעם שיעורי בונוס על בסיס בקשות של תלמידות
או לפי טרנדים חדשים.
אם כבר רכשת את הסדנה -
תקבלי את כל השיעורים החדשים שמצטרפים תמיד בחינם.
אם הגעת עד לפה, את בטח מבינה שיש לך כאן את כל מה שצריך
כדי להוציא עוגות וינטאג׳ מושלמות תחת ידייך!
הסדנה מלווה אותך מגרגר הקמח הראשון שנכנס לקערה
ועד הרגע שבו את אורזת את העוגה המוכנה בקופסה וקושרת בסרט.
את מקבלת סרטונים מדוייקים ומפורטים של כל שלב ושלב,
וגם אם נתקלת בבעיות יש לך תמיכה עוטפת מכל כיוון.
השווי של גישה לכל החומרים, הסרטונים, המתכונים וקבוצות התמיכה הסגורות הוא
587 ש"ח
אבל זה לא המחיר את הולכת לשלם היום.
אני יודעת שהרבה בנות בארץ מכינות עוגות בתור השלמת הכנסה
והייתי רוצה לתת לכל אחת את האפשרות להגדיל את תיק העבודות שלה
ולהכין את סוג העוגה הכי מבוקש כיום!
ולכן החלטתי לתת לכן מחיר נגיש יותר לסדנה והוא
587₪
217₪ בלבד!!!
ברגע שהזמן בשעון נעצר, המחיר הזה יעלם ולא יופיע יותר.
אז כדי להצטרף במחיר ההשקה המטורף תכניסי כאן את הפרטים שלך:
למקרה שעוד נשארו לך שאלות:
הסדנה פרונטלית או דיגיטלית? זה אומר שזה ב-ZOOM?
הסדנה דיגיטלית ומוקלטת מראש. זה אומר שאת לא צריכה להתכונן לזמן מסויים ואז להתחבר לזום. לא לא.
את יכולה להיכנס לשיעורים מתי שאת רוצה וכמה שאת רוצה, ללא הגבלה.
איך מקבלים את הסדנה?
בזמן הרכישה תתבקשי להקליד כתובת מייל.
כמה דקות לאחר הרכישה, ישלח אלייך מייל עם קישור לאתר הסדנה.
במידה ולא קיבלת את הקישור, יש ליצור קשר במייל ori.schneider@gmail.com והבעיה תטופל.
איך מצטרפים לקבוצת התמיכה?
בסיום הרכישה יופיע על המסך קישור שמזמין אותך להגיש בקשת כניסה לקבוצת הפייסבוק של הסדנה.
הקבוצה סגורה, ויאושרו בה רק תלמידי התכנית.
אפשר באמת ללמוד לעצב עוגות באינטרנט? לא חייבים להתנסות פרונטלית?
להיפך! אחרי סדנה פרונטלית נוטים לשכוח את הטכניקות אם לא מתרגלים.
בסדנה דיגיטלית אפשר לחזור לסרטונים שוב ושוב, וכך לא שוכחים כלום אף פעם.
הסרטונים מצולמים בתקריב כדי שתוכלי להבחין במרקמים, באופן האחיזה של שקית הזילוף, וכך ליישם ולהצליח.
מעולם לא זילפתי. האם אצליח?
אני מלמדת הכל בסדנה ממש מהבסיס. אם תעקבי אחרי ההוראות ותתאמני, אין סיבה שלא תצליחי!
בסדנה דוגמאות זילוף רבות, חלקן מאוד קלות ותוכלי ליישם אותן כבר בהתחלה.
האם אצטרך להשקיע הרבה כסף על ציוד עבור הסדנה?
אם את כבר עובדת בתחום העוגות, כנראה שיש לך בבית את רוב מה שצריך.
אם את חדשה בתחום, תצטרכי לקנות קצת ציוד התחלתי (בעיקר צנתרים ואביזרים לעיטוף).
הכנתי לך רשימת ציוד מפורטת כדי שתדעי מה באמת חובה ועל מה אפשר לוותר.
מה קורה אם לא הבנתי משהו בסדנה? יש עם מי לדבר?
בוודאי! תמיד תקבלי מענה לכל דבר שאת צריכה ממני או מהעוזרת האישית שלי.
ניתן לפנות אלינו בקבוצת הפייסבוק, קבוצת הוואטסאפ ובמייל ולקבל מענה יום יומי בימים א-ו.
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר